writing-img

KAKO IN KOLIKOKRAT KAPLJICE ANTIFLAT

clock-img

21.12.2007, 13:41

clock-img

glaser

pencil-img

32

Lepo pozdravljene!

Sedaj sem dobila kapljice proti krčem Antiflat in Babynos. Zanima me kako se kapljice Antiflat (imam 100ml flaško) uporablja, ker sem zraven dobila še tako pumpico, ki se da na stekleničko. Kako potem to odmeriš,  kolikokrat moraš prtisnt na pumpico.
Zanima me KOLIKO kaplijc v(pritiskov na pumpico)  proti krčem Antiflat ste dale svojim dojenčkom in KDAJ (a pred jedjo , al po ali ko so krči bili)  IN KOLIKOKRAT na dan lahko daš. Moj je star 8 tednov.

Pa še KOLIKO kapljic Babynos ste dale in KOLIKOKRAT na dan in KDAJ (ko so bli krči al med jedjo al...)

Upam da nisem bla predolga in da me razumete, kajti nemški jezik mi ni prav nič blizu.

Aja, s katerimi pa ste bile bolj zadovoljne?

HVALA ZA ODGOVOR

clock-img

21.12.2007, 14:56

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Antiflat: namontiraš pumpico na falko, pred vsako uporabo dobro pretreseš in ob vsakem obroku 2x špricneš v flaško, no to je če ne dojiš. Če pa dojiš pa najbrž špricneš na žličko in mu daš pred dojenjem, al pa v usta, sam jaz bi raje na žličko.

Babynos: za te pa ne vem, ker jih ne uporabljam.

Antiflat je po mojem kar vredu, ker so iste sestavine kot Lefaxin in ta je super.

Upam, da sem ti kaj pomagala, če ne pa malo za nazaj pobrskaj po podobnih temah.

mojeustvarjanje

clock-img

21.12.2007, 15:06

clock-img

glaser

pencil-img

32

a pred vsakim obrokom

clock-img

21.12.2007, 17:23

clock-img

glaser

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: glaser

a pred vsakim obrokom

pa hvala za odgovor

clock-img

21.12.2007, 18:15

clock-img

inja2

pencil-img

600

Mi damo pred vsakim obrokom in sicer 2x špricnemo na žličko pa poje....

clock-img

21.12.2007, 18:17

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

tudi jaz sem te uporabljala user posted image , res so identične sestavine kot Lefaxin, le da je Lefaxin od Bayerja Antiflat pa od neke druge firme.

Zala je jedla adaptirano mleko na flaško pa sem ji 2x špricnila v mleko v vsak obrok pa je pomagalo, ampak so krčki hitro minili, s tem res nismo imeli težav user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

21.12.2007, 19:08

clock-img

glaser

pencil-img

32

ampak to je pol kr velik, ker ko pritisneš na pumpico gre kar dost ven

clock-img

21.12.2007, 21:01

clock-img

glaser

pencil-img

32

potem le teh kar hitro zmanka, če seveda dajem prav, če dvakrat pritisneš je to malo manj kot pol male žličke Hvala za odgovor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem