cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KAKO IZGLEDA SOOR !!???

clock-img

14.12.2004, 09:42

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Zara ima na zgornji ustnici belo,kot bi blo razpokano, ampak ni... ma sploh ne znam opisat...
A je to mogoce soor??
Kaj storit??A se v lekarni dobi kaj za mazanje??

pomoc prosim...

clock-img

14.12.2004, 09:45

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Soor izgleda, kot bi bili ostanki skute, vendar ne gredo obrisat. Pomaga pa Daktarin gel.

Pa da bo čimprej boljš:muca:

clock-img

14.12.2004, 09:45

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Soor so bele pikice na nebu ust. Za mazanje dobiš Daktarin ...... bljak. :ups:

clock-img

14.12.2004, 09:49

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja ja romci,ampak a je lahko samo na enem delu ustnice,se pravi zgoraj,nikjer drugje??

hvala obema...:rozica:

A je to kaj hudega,Zara tega se nikol ni imela...pa od cesa to pride??

clock-img

14.12.2004, 10:07

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Ja, lahko je povsod v ustni votlini, če je majhna pikica toliko boljše- si pravi čas opazila, lahko prej zdraviš, ker ta :hudicek: je kr trdovraten. Če ti uspe ji z gazico Daktarin namaži po ustih, drugače ga pa na dudo daj (če jo ima), ko pa soor izgine, še 2 dni maži z Daktarinom da se prehitro spet ne ponovi:)

Lp R&L

clock-img

14.12.2004, 10:09

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Aja, od česa pride? Pojma nimama:zmeden2::zmeden2: , pomoje se glivice zaradi podrtja pH preveč namnožijo in je to to:)

clock-img

14.12.2004, 11:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

o hvala punce vsem,grem takoj v lekarno...upam da se dobi brez recepta:ups:...

clock-img

14.12.2004, 11:30

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Ojla,ZARA!
Baje se ta nadloga pojavi od mleka:zmeden2:Te bele pikce pa so nekakšne mlečne bakterije-tko so men razložil.Če ne pa še v lekarni povprašaj.
Daktarin na dudo,:duda:če jo ima,pa bo v parih dneh bolš:)-

Pozdravček:sloncek:

clock-img

14.12.2004, 13:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pa ne pozab zamenjat vseh cucljev in dud...jest sem vse stran pometala...pa pazi lahko se vname tudi ritka...mene je patronazna ornk prestrasla in sem si skor sterilizirala roke k sem ga previjala..je pa staknil soor ko je bil star 14 dni...z daktarinom pa smo ga v dveh dneh odpravil...

clock-img

14.12.2004, 17:58

clock-img

mirka

pencil-img

295

Oh to ni nič takega. Ana je imela ko je bil atara dva meseca. Pa je rada polizala dudo namazano z Daktarin gelom, ker je tak sladek. Pa sem jo samo dojila. Pa tudi na ritki je imela čist mal ampak sem jo namazala s kremo Canesten in je bilo v enem dnevu boljš. Pomojem ni treba zganjat panike.

To so zadeve ki sodijo zraven, ko imaš otroka. Je pa fajn se temu izognit seveda, če veš kako.

Čao!:metulj:

clock-img

14.12.2004, 18:02

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

evo...upostevala vse vase nasvete...
Cuclji in dude so zamenjani in prevreti...
Zara skopana in namazana z Daktarinom,zdej pa cakam...

hvala babuske!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem