writing-img

KAKO SI GREM NA JETRA...

clock-img

26.09.2005, 20:34

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

... s temi mojimi pomanjševalnicami...Vse je kar naenkrat pomanjšano...pa sem si oblubla, da ne bom tega delala ...zdej ko pa tamala začenja "govort" pa kar nehote "letijo" iz mene...Mah zdaj je, kar je.
Kako pa vam ratuje ??

lep pozdravček, zarica  user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

26.09.2005, 20:35

clock-img

Anonimen

Meni kar dobro, ker sem imela stalno kontrolo Mr. Splišnija.

clock-img

26.09.2005, 20:37

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Se kar kontroliram in obvladam, edino uide mi pri otr. imenih, ki jih pomanjšujem. Npr.: Marko-Markec, Lovro-Lovrek, Eva-Evica ipd..user posted image  Pa vem da ni lepo ampak mi kar uide...user posted image

clock-img

26.09.2005, 20:38

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

matr, tamala bo sladkorno fasala user posted image

clock-img

26.09.2005, 20:39

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Spljišni....A si ga že poskenirala ??

clock-img

26.09.2005, 20:39

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pri nas imamo vsi sladkorno, ker še sedaj redno uporabljam pomanjševalnice. Tko je. Še malo, pa bo šla spančkat.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

26.09.2005, 20:41

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz si pa ne grem na jetra user posted image user posted image user posted image . Še v šoli sem in tja kakšnega pokličem s pomanjševalnico ali s kakšnim splošnim vzdevkom. Pa naj se kdo jezi, če si upa. user posted image user posted image Drugače pa bolj malo pomanjšujem, ostale besede me ne potegnejo tako. Ja, še eno stvar pa rečem, sem se spomnila. Naš Dorian ima rokice in nogice.

clock-img

26.09.2005, 20:56

clock-img

Anonimen

Itak da so rokice in nogice. Tega pa noben bog ne more prepovedat.user posted image
Ne, Zara, zdajle ne morem skenirat, bom šla gospodinje gledat, čeprav mi še zdaj ni jasno, katera je katera. Jaz vse pomešam. Mr. Splišni pa itak tako smrči tule poleg mene, da ne vem, če bodo ostre slike, ker se vse trese.

clock-img

26.09.2005, 20:58

clock-img

Anonimen

A je unih gospodinj že konec, a se še niso začele?

clock-img

26.09.2005, 21:13

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Jest sem tudi za sveto trdila, da bom z mojo user posted image  govorila samo po "ta veliko". Pa se tudi zalotim, da ima trebušček, jeziček, ušeska...user posted image , pa obleče hlačke, nogavičke, copatke..., pa hodi spančkat, pa poje pesmice (ne pesmi), pa živali so mucke, kužki, slončki, polžki, žabice....Uf, pa saj govorim v samih pomanjševalnicahuser posted image  No, imena pa res ne pomanjšujem, ker potem bi bilo pa too much.

Zara, še dobro, da ti to ne gre na jetrcauser posted image

clock-img

26.09.2005, 21:21

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Uhhhhhh, dans sem ji rekla : "Zarini, dej nehej" ! (o, fuj )

clock-img

27.09.2005, 00:38

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Še dobro, da mene ne slišite. Bi me bilo lahko upravičeno sram, sploh kadar imam svoje momente.

clock-img

27.09.2005, 10:40

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mene tudi zanese user posted image
Me pa razkuri ko tamalemu tašča reče glej tamle je br br user posted image  in misli avto... mali pa točno ve če mu rečeš kje je avto in da avto dela brum brum.. madona kje je najdla br br.. Ne vem zakaj pri dojenčkih postanejo stvari tu tu, tik tak pa hov hov.. Svit potem samo še čukast gleda, ker kaj je kuža ve, ampak kje je pa hov hov pa se mu sanja ne user posted image user posted image

Ali pa zabica namesto žabica pa lakec namesto rak...user posted image

clock-img

27.09.2005, 11:16

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

user posted image  ja niki, men gre tud to na jetra...pa gremo papat...pa brum brum, pa hov hov, pa r postane l...jao, pa tiste face, ko sami iz sebe delajo norca...bi jih blo treba posnet user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

27.09.2005, 11:21

clock-img

Anonimen

Naš je vedno čukasto gledal, če je kdo rekel, naj gre pančkat ali ajat ali papat ali pupat...ker teh besed pa doma res ni nikoli slišal. Ne od mene ne od mojga.

Rokice, nogice, trebušček...to pa kdaj uide, ne rečem da ne, sploh kadar se crkljava. Pa kaj naj mu reče: "Dej mi taco, da jo polubčkam?" Ne, reče se: "Dej mi nogico, da jo malo polupčkam."

clock-img

27.09.2005, 11:23

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pri nas pa tašča pravi :"Kaj je žej! A ši šla špančkat??" Sami š-ji in ž-ji! Mi gredo kar kocine pokonci! Bom mogla enkrat mal "podučit", sam ta prav trenutek čakam!
Moja mami je pa spet svoja pesem. Ona pa se z dojenčki pogovarja takole:"O buci buci buc! A dej, dej, dej, dej...o ti ti ti ti...!" Za zjokat se! Sploh se ne zna pogovarjat, samo nekej stoka v Nejo! Ona pa obužuje ljudi, ki se z njo pogovarjajo!!! Tudi tu bo potrebno nekej vaje!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

27.09.2005, 11:33

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pr nas pa kar po tavelko govorimo. Tko mamo roke, pa noge, pa glavo, pa rit, pa flašo, pa gremo spat, včasih ajat, pa avto mamo, pa ok včasih gremo čičat, namest sedet, pa se umivamo (babi prav mija mija... halo men to bolj na moja moja liči), pa damo copate gor, pa čevle, pa žabe za babe, pa kuža je pa muca, pa slon pa balon.

Res ful mal pomanjševalnic, ker so nama mem, pa naši tud niso noben na buci buc mahnjeni.

Tko da tamala ne zna pokazat tiste običajne zadeve, kolk je velka, kok je debela, kok je moja moja.... ampak ve kje ma rito pa joške pa kolena, pa pove da avto dela bi bip..... mal samosvoja pa kaj. Zakaj bi bla tko k ostali.

Mi gre pa na živce k kdo pride pa pol sprašuje kje panča, pa če bo papala, pa če bo pupala, pa ona čudn gleda... pol se pa zadere pila.....

Vsak po svoje. Pr nas nam mal cukra manjka.

clock-img

27.09.2005, 11:56

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

user posted image Pajaca, vidim da pri nas tudi manjka cukra imamo pa žlahto za te namene user posted image
Ko smo se letos vrnili z morja, je v.d. tast našega triletnika spraševal, če je v morju kaj čofa čofa delal. Mali ga je trapasto pogledal, potem pa modro: "Dedi, jaz sem plaval". Pa kar nekaj časa je trajalo, da so osvojili, da je malemu ime JuRe in ne Jule. Ahajejno! Kaj čmo!

clock-img

27.09.2005, 21:54

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Če bi pa kdo nas poslušal, bi pa vrjetno sladkorno dobil-pa kaj, kakor komu pašeuser posted image ! Mi imamo pa ritko, pa nogice , pa prstke, pa gremo pančat(to sem jaz še pred Lukcem vedno rekla, da grem pančat-vrjetno od doma navajena), pa papat, kopa-kopa(ko se kopamo)...pa še bi lahko naštevala...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem