writing-img

KAKO UMIRITI?

clock-img

10.03.2006, 18:39

clock-img

draganav

pencil-img

147

Moja punčka je stara 4.5 m in, ko se zbudi začne jokat, kot bi jo iz kože dajal. Vzamemo jo ven iz posteljice nato se čisto upogne nazaj in jo sploh ne moremo zravnat pomiri se, ko jo dam na joško. Zakaj? Pa še to midve se polno dojiva in redko kdaj zaspi drugače kot na joški.  Kako jih vi uspavate? Ne pomaga ne nošenje,zibanje vglavnem nič. Ne mara ne dude ne flaške.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

10.03.2006, 18:55

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Isto se dogaja pri nas zadnje 2-3 tedne.
Ponavadi čez dan, ko se začne prebujat...se začne mencat po učkah in prskat po obrazu, sledi pa grozen jok. In tudi jaz ga uspem pomirit samo z joško.   Mogoče pa je samo tako obdobje...upamuser posted image
Tudi Mark je polno dojen in zaspi vedno na joški.
Jaz ga žal ne znam drugače uspavat.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

10.03.2006, 18:57

clock-img

popek24

pencil-img

55

Joj mi imamo tud podoben problem-ne mara dude in zelo težko jo je umiriti da bi zaspala. Noben položaj ni pravi. Meni uspe tako da jo malo nosim, pojem, potem če ne zaspi ji dam malo čaja ali pa zizo, če pa še to ne pali pa jo dam tako da posluša moje user posted image in jo narahlo trepljam po ritki. Nekaj od tega pomaga. Ja težko je, ampak veliko sreče in potrpljenja ti želim.

papa

Samo enkrat se živi...

clock-img

10.03.2006, 20:09

clock-img

MIN

pencil-img

177

ja tudi pri nas je bilo isto.umirila se je le tako da sem dala bolj radio na glas,da jo je preglasil nato sem ga zmanjšala pa je blo o.k.,ker ga je oslušala.sem pa opazla sploh za spanje bolj ko je ropotalo bolj ko sem skakala prej je zaspala.

clock-img

10.03.2006, 20:58

clock-img

renan

pencil-img

1377

Pomaga

< Sporočilo je popravil renan -- 10.3.2006 21:02:54 >

clock-img

10.03.2006, 21:01

clock-img

renan

pencil-img

1377

Pomaga duda, ki ostane noter tako, da si ga pritisnem ob prsi a namesto bradavice ima noter dudo. Ko ga kaj napenja, skoraj vedno pomaga nošenje na rokah s trebuhom navzdol. Pomaga tudi, da dam radio na glas in plešem z njim ter zraven pojem.

Lp,
Renan

clock-img

10.03.2006, 21:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem