writing-img

KAMP KOZARICA-PAKOŠTANI

clock-img

03.08.2006, 11:24

clock-img

DORI

pencil-img

303

Čez dva tedna gremo na dopust v mobilno hišico od Adrie v kamp Kozarica v Pakoštanih.
Malo sem prebirala po RR glede plaže, pa so vse napisale, da ni primerna za majhne otroke. Pred 10. dnevi so se prijatelji vrnili iz tega kampa-vsi navdušeni, kako je bilo lepo in tudi plaža, da je vredu. Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim. Je bila mogoče še katera tam?

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

03.08.2006, 11:45

clock-img

afrika

pencil-img

283

Oprosti - nimam odgovora na tvoje vprašanje.
Zanima pa me, koliko vas stanejo omenjene počitnice in prek katere agencije ste jih vzeli.
Hvala.

clock-img

03.08.2006, 14:04

clock-img

DORI

pencil-img

303

Cia,

vse informacije, ki jih potrebuješ, jih boš dobila na spodnji strani. Mi smo najeli hiško direkt od Adrie iz Novega mesta. Za termin od 19.08. do 26.08. bomo odšteli ok. 106.000,00 SIT. V kampu moramo še plačati turistično takso in 25 EUR za čiščenje hiške in zamenjavo posteljnine. Hiška, ki smo jo najeli je za 4 osebe (2+2).

http://www.adria-holidays.net/si/adriadom/

Lep pozdrav,

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

04.08.2006, 13:17

clock-img

tjasa999

pencil-img

11

Mi gremo pa 2.9. preko globtourja. A mogoče kdo ve, če je kakšna nudistična plaža v bližini?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem