writing-img

KAPLJICE PROTI KRČEM

clock-img

28.03.2006, 18:21

clock-img

žoga

pencil-img

7

Za mojo miško uporabljam kapljice proti krčem iz Avstrije ANTIFLAT pa me zanima kako jih vi uporabljate a pred obrokom a med a po obroku in ali jih dajete samostojno a jih mešate z mlekom ali čajem.
lpuser posted image

clock-img

28.03.2006, 19:22

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

zoga, jaz sicer nisem uporabljala teh kapljic.... poskusi in opazuj reakcijo...
jaz em mu najprej dajala po hranjenju, sam je to hitr ven polil tako, da sem mu zacela dajat pred obrokom... ali pa sem pocakala kaksne 15 min po obroku in mu takrat dala...

poskusi sama

Mami, pika moja!

clock-img

29.03.2006, 12:15

clock-img

happy mam

pencil-img

102

OJLA!!

Moja soseda in pa tud ena znanka jih obadve dajeta med mleko!!
user posted image

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

clock-img

29.03.2006, 13:38

clock-img

Anonimen

Glede na to, da gre za iste kapljice kot so Sab Simplex (se dobijo pri nas), se verjetno lahko tudi dajejo v mleko. Če se hranite po flaški.
Sicer pa na žličko, zmešat z malo mleka in dat pred obrokom.

clock-img

29.03.2006, 13:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst sem mela lefaxin...pa sem mu dajala dve kapljici na dudo zjutraj in zvecer..

clock-img

29.03.2006, 20:05

clock-img

urši77

pencil-img

621

No, mi smo dali pa kar spremni list prevesti, pa piše notri da se kapljice lahko dajo en-dva "šprica" pred vsakim obrokom. Mešajo se lahko z mlekom, čajem ali vodo.

Za način dajanja pa se odloči samauser posted image ( mi smo lepo dali na najmanjšo žličko kar je premoremo in je lepo pojedel.) Lahko pa daš na dudo, na bradavico, če se dojita, ali pa mu zmešaš med vsebino stekleničke.

LP in čimmanj krčevuser posted image

clock-img

29.03.2006, 23:42

clock-img

Kornelija

pencil-img

204

Mi imamo enake kapljice in so nam v lekarni (Avstrija) rekli, da naj pri vsakem obroku, damo eno(šprico) v flaško z mlekom, če pa dojiš, pa daj pred dojenjem z žličko.

clock-img

30.03.2006, 21:25

clock-img

rija

pencil-img

15589

Antiflat dajem vedno direkt pred obrokom v usta, eno šprico. Mali že točno ve, da po "bananah" pride mjekec...user posted image  Ker ko sem ga dajala v mleko, ga je včasih tudi pol šlo v nič, ker mali ni pojedel cele doze....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem