writing-img

KAPLJICE ZA KRČE?

clock-img

16.03.2005, 22:41

clock-img

NIN@

pencil-img

397

Znima me koliko kapljic ste dozirale svojim malim proti bolečinam za krče. Mi smo nabavli vetrovne in windwaserce. Kaj so lahko tudi škodne? Koliko kapljic in kolikokrat na dan?

Lp
nin:zaspan:

clock-img

17.03.2005, 07:04

clock-img

s1

pencil-img

45

mi smo najprej uporabljali kapljice sab simpleks, ki pa niso nič pomagale. nato smo začeli z vetrovnimi in so kar precej pomagale. dajali smo jih po potrebi, ko so nastopili krči, kar na dudo po nekaj kapljic 2 - 3, včasih tudi štiri, več ne.
najbolj pa je pomagalo to, da sem jaz prenehala jesti vse mlečne stvari, takrat so se krči ustavili. prej pa je imela zelo hude in skoraj po vsakem dojenju.

čim manj krčkov želim vašemu sončku.

lp.

clock-img

17.03.2005, 10:04

clock-img

_nina

pencil-img

14

mi smo sprobali vse kapljice najbolj so pomagale lefaxsin,dobijo se samo v avstriji.stari smo 3mesece in brez krčev,bilo pa je kr hudo!

clock-img

17.03.2005, 12:28

clock-img

N&N&D

pencil-img

106

Za vetrovne kapljice Koroških lekarn sem vprašala v lekarni. Rekli so mi, da se dajejo po potrebi in sicer 8-10 kapljic kar z žličko - max 4 x na dan.
Mi jih uporabimo, ko malega napenja in največkrat pomagajo.
lp in čim manj krčev

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem