writing-img

KAm na WC v MB-mesto

clock-img

19.06.2008, 20:45

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Torej-jutri bom imela cca 2 urci za šetat po mestu. POnavadi grem v Mcdonalds na wc,samo jutri mi nič ne bo koristil,saj bom s hčerko in vozičkom (tam pa stopnice do wc-ja). JE sploh kje kakšno javno stranišče slučajno? PA previjalnica?user posted image

Mogoče za koga butasto vprašanje,samo ko mene na wc,moram takoj it.user posted image

< Sporočilo je popravil žarnica -- 19.6.2008 20:46:50 >

clock-img

19.06.2008, 20:47

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Zdravo,

v Cityu imaš v kleti previjalnico.

lp

clock-img

19.06.2008, 20:50

clock-img

žarnica

pencil-img

706

ja,pa res. NA city-ja se  pa sploh nisem spomnila. Najlepša ti hvala.user posted image

clock-img

19.06.2008, 20:55

clock-img

baja*

pencil-img

2454

V Galeriji na Gosposki imaš previjalnico v otroškem kotičku. Za prvo silo imaš previjalno mizo tudi v C&A-ju na ženskem wc-ju. Za Astorijo pa nisem ziher.user posted image

clock-img

19.06.2008, 20:58

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Kje pa je Galerija Gosposka?  PA da je v C&A tudi WC in še celo previjalnica?user posted image MIslim,saj ni nič narobeuser posted image

< Sporočilo je popravil žarnica -- 19.6.2008 20:59:25 >

clock-img

19.06.2008, 21:03

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Gosposka je ulicauser posted image , Galerija je pa na vogalu, če greš od Muellerja proti staremu mostu (se mi zdi, da je to bivši Kik al kaj je že biluser posted image ), previjalnica je v 1. nadstropju, imajo pa lift.user posted image

clock-img

19.06.2008, 21:08

clock-img

žarnica

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Gosposka je ulicauser posted image , Galerija je pa na vogalu, če greš od Muellerja proti staremu mostu (se mi zdi, da je to bivši Kik al kaj je že biluser posted image ), previjalnica je v 1. nadstropju, imajo pa lift.user posted image

AHa,zdaj pa vem. Hvalauser posted image

clock-img

19.06.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

V astorii imajo previjalnico in WC-je po novem zaklenjene...moraš pokazat račun da si njihov gost, pa ti dajo ključ. Vsaj tako je blo 2tedn nazaj ko smo bili tam na kavi.

clock-img

19.06.2008, 22:14

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

...in enako je v McDonaldsu, ki je bil več let naš "rešitelj" user posted image  račun s kodo in lahko greš user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

19.06.2008, 22:21

clock-img

žarnica

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

...in enako je v McDonaldsu, ki je bil več let naš "rešitelj" user posted image  račun s kodo in lahko greš user posted image

JA,samo to ni koda za enkratno uporabo.user posted image V torek sem bila tam. Pred vhodom sta se dve pogovarjali,da sta imeli kodo npr. 8777,jaz sem dobila isto. Šla na wc,potem sem probala z isto kodo še enkrat in je spet odprlo vrata.user posted image Tako da imajo mogoče samo eno kodo na dan?user posted image

clock-img

19.06.2008, 22:52

clock-img

babylove

pencil-img

2473

V mestni kavarni (na Glavnem trgu) je tudi previjalnica v pritličju, samo do stranišča so pa stopnice v klet.

clock-img

20.06.2008, 00:32

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Za previjalnico v Astoriji je veljalo že pred tremi leti, da je zaklenjena. Pač rečeš za ključ. Jaz sem jo uporabila tudi kdaj, ko nisem nič pri njih spila...

clock-img

20.06.2008, 10:12

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

koda za WC???? user posted image user posted image

ja svašta no user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem