writing-img

KDAJ?

clock-img

29.04.2009, 12:18

clock-img

Anonimen

Punce imam problem...Včeraj sem delala test in je bil pozitiven, danes je bil negativen zjutraj , zdaj pa je spet pozitiven...Uporabila sem CB.M bi morala dobiti včeraj.Črtica na CB-ju je zelo rahla dvakrat...Ali gre lahko za zgodnjo propadlo nosečnost ali mislite,da je prekmalu...Hvala za odgovor... 

clock-img

29.04.2009, 12:47

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

hmmm .. test naj bi pokazal nosečnost že dan po zaostalem perilu (seveda če imaš redne cikluse)... poskusi narediti še en test čez kak teden (nima smisla delati 3 teste na en dan - po moje)

držim pesti user posted image

clock-img

29.04.2009, 13:02

clock-img

Anonimen

Sem res v dvomih kaj zdaj...nič čez par dni ga bom ponovila,pa bomo videli...

clock-img

29.04.2009, 14:50

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Če ti je težko čakat na naslednji test, pojdi na pregled krvi in bo takoj vse jasno.
To sem jaz naredila, ko je bil test zelo slabo pozitiven, potem pa je po minuti črtica še izginila in res nisem vedela na čem sem. Naslednji dan sem test ponovila, pa spet enak rezultat. Pa sem šla na kri in rezultat je pokazal jasno nosečnost. Škoda izgubljati živce zaradi testov, ki vsakič pokažejo drugače.

clock-img

29.04.2009, 15:57

clock-img

Anonimen

a na krvni test te pošlje G oz. ti da napotnico? user posted image

clock-img

29.04.2009, 19:52

clock-img

Anonimen

a na krvni test te pošlje G oz. ti da napotnico? user posted image

clock-img

29.04.2009, 20:01

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Najboljše in najhitreje bo, da greš samoplačniško v Adrialab.

Srečno! user posted image

clock-img

29.04.2009, 20:06

clock-img

Anonimen

Ja to je verjetno v LJ,kaj pa mi z obale in okolice?Ali kdo mogoče ve kje je na obali to možno izvest?

clock-img

30.04.2009, 00:02

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Ja, vidiš, k maš vse podatke skrite, pol ti pa ne morem pomagat ... Sem pisala za Ljubljano, ja. Kakorkoli, poišči laboratorij, kjer naredijo test za beta-HCG hormon. Najhitreje bo samoplačniško, lahko pa tudi s clear-blujem poskusiš še enkrat ... Mogoče bo pa bolj očitno ...

Kakorkoli, upam, da boš čimprej na jasnem user posted image

clock-img

30.04.2009, 00:19

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Za potrditev nosečnosti s krvnimi testi se obrnete na vašega ginekologa ali osebnega zdravnika ki napiše napotnico za laboratorij-odvzem krvi za preverjanje hormona beta-hcg iz krvi  (kot test za potrditev nosečnosti).

clock-img

30.04.2009, 07:32

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Napotnica ni nujna, ampak v tem primeru preiskavo pač plačaš. Test beta hcg pa delajo v vseh laboratorijih, ker to ni nobena posebna preiskava.  Jaz sem šla kar v naš ZD, plačala, dala kri in počakala na rezultat.

clock-img

02.05.2009, 10:31

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Seveda ni nujna - sam se mi zdi brezveze plačevat za nekaj kar lahko dobim brezplačno ko pa plačujem zdravstveno zavarovanje - je dost drugih stvari ki se žal morajo plačati, ker ni druge.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem