writing-img

KDAJ

clock-img

22.08.2005, 19:21

clock-img

lan

pencil-img

1173

Kdaj so vasi pikci prvic prespali pri starih starsih in kako je bilo?Moj Lan je prevec navezan name in me kar malo skrbi kako bo sprejel dejstvo,da ne bo mamice ob njem,ko bo zaspal.

clock-img

22.08.2005, 19:33

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

pri nas prvič letos pri 4,5 letih. prespala je pri babici, zdržala je eno noč, potem si je zaželela iti domov. bbaico dobro pozna in je vsaj enkrat tedensko pri njej cel dan v varstvu

več nisem niti pričakovala, saj hitro zrastejo

clock-img

22.08.2005, 20:36

clock-img

Anonimen

spala pri babici je pri enih 11h mescih al še prej..ne vem če ne še prej. brez problemov!
zdele pri 13. mescih je bla 5 dni sama s starima staršema na morju in imel so se krasno!

lp, lara

clock-img

22.08.2005, 20:55

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naša je prvič prespala eno noč pri naših ko je bila stara 13 mesecev - midva sva bla na eni žurki, pa jo potem nisva vlačila sredi noči domov.

Za 1. maj je bila 4 dni pri naših, ko sva bila v Barceloni (stara 17 mesecev).

Junija je bila 4 dni z našimi na morju, pa tale vikend bo spet pri mojih, ker greva v London.

Nikoli nobenih problemov in vsi se imajo krasno!

clock-img

22.08.2005, 21:19

clock-img

Anonimen

Pri dobrem letu in pol pri babici. Ni bilo nobenih težav, skupaj sta šli za en teden na morje. Jo pa dobro pozna, ker jo vsak dan čuva. Je pa Lea prav tako zelo navezana name in me je skrbelo, da bodo težave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem