writing-img

KDAJ PIŠKOTKI Z JAJCEM??

clock-img

23.02.2006, 16:32

clock-img

KML

pencil-img

12

Pozdravljene,

kdaj ste ponudile baby piškotke? Jaz sem kupila Mannerjeve, pa berem, da so narejeni z jajcem.

Stari smo 6m.

Hvala za odgovore!

Čau,

KML

clock-img

23.02.2006, 17:15

clock-img

tulip

pencil-img

917

Mi smo kupili Plasmon, ki imajo not gluten-pšenico in mleko, dala sem jih po 6mes... Problem nastane lahko z eventuelno alergijo, vendar po mojem po 6mes ne bi smelo biti panike. Saj se tudi rumenjak uvaja po 6 mes, vsaj tako tolmači pediatrinja...Ne vem, mi imamo 6,5mes in česa z jajcem še nismo jedli zaradi nagnjenosti k alergiji in problemov s kožo...

clock-img

23.02.2006, 18:29

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Mislim, da ni problema, saj v en piškot pride relativno malo jajca. Jaz sem ji tud nekje po  mesecu dal (Milupine), pa je blo vse OK.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

24.02.2006, 00:00

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

pri 6m začeli uvajat gosto hrano
Pri 8m začeli s piškotki (Hipp)
Mannerjeve piškotke papa od 9m naprej. So ful dobri. Imajo pa notri tudi med. Ampak kot je tudi sezam napisala, teh sestavin pride v piškotu ful malo, tako da po moje ni panike če mu daš.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

24.02.2006, 08:24

clock-img

KML

pencil-img

12

Hvala za odgovore, bova počasi poskusla, da se mu le dogaja in lahko nekaj sam prime v rokice in papa.

Čau,

KML

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem