writing-img

KENGURU ALI NOSENJE OTROKA

clock-img

14.01.2010, 08:53

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Zanima me imam fantka starega ene mesec tezkega 3,5kg pa bi rabila za v vrtec ko peljem starejsega sina v vrtec kenguru ali kaj podobnega za nosnjo v vrtec vrtec je zelo blizu 150m stran vozicka ne morem nositi po stopnicah ker sem imela carski rez kaj priporocate in kje bi se dalo najugodneje kupiti kenguru ali kaj podobnega. Kupila bi tudi rabljeno ce kdo prodaja po ugodni ceni.  

clock-img

14.01.2010, 09:05

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz nosim našega enomesečnika v štorklji, ko grem po tavečja dva v vrtec. Z vozičkom ni šans, da pridem po teh neočiščenih pločnikih. 

clock-img

14.01.2010, 09:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Sestrinjam s štorkljo oz nekaj podobnega. Glej le, da lahko z njo nosiš tudi večjega otroka, npr 1 letnika (sedeči položaj). Jaz imam štorkljo in jo še zdaj pri 14 mesečniku rabim, ko je dež, ko še niso sploženi pločniki, če gremo v gozd na sprehod.... Super se obnese in mi nič hrbet ne trpi. Malček pa tudi not uživa, pri 10-11 mesecih sem jaz nabirala jurčke in kostnaj on pa drnjohaluser posted image

Kenguruja, za tako male ne priporočajo, poleg tega je lahko hitro neuporaben, ga prerastejo in dojenčki bolj uživajo v položaju lunice ob maminem telesu, kot v kenguruju iztegnejni

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.1.2010 9:23:26 >

clock-img

14.01.2010, 09:25

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

Priporočam ali štorkljo ali sling oz. nekaj podobnega. Te nosilke si lahko ohledaš na strani   http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=271&ime=Pripomocki_za_nosenje_
so uporabni tudi za starejše otroke, ko jih nosimo bočno in težo lepo porazdelimo

Kenguru pa je priporočljiv od približno 5 meseca dalje. Naj te ne zavedejo proizvajalci kateri priporočajo od rojstva, ker hrbtenička še ni zrela za ves pritisk, katerega izvaja položaj v kenguruju

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

clock-img

14.01.2010, 09:25

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

kenguru se lahko uporablja tudi za ta male saj imajo tudi ležeči položaj nekateri
In tudi večina engurujčkov ima zdaj tudi nošenje na boku

clock-img

14.01.2010, 11:36

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

jaz imam sling z obroči in mu je zelo všeč v njem. če je dež ali sneg hodim vedno tako v vrtec po starejšega. pa če je bolj zvečer in hladno za sprehod, ga raje nosim kot vozim, da mu je topleje. v njem spi ko polh.

kengurujčka sem poskusila, je bil nek starejši model sicer, ampak me je po njem bolel hrbet.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 14.1.2010 11:37:21 >

clock-img

14.01.2010, 11:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.01.2010, 12:08

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Zivepo, to je varijanta, po moje ne moreš veliko kiksnit. Meni trenutno najbolj ustreza štorklja, ker je ni treba nastavljati, a ko bova z malim manj oblečena, bom prešaltala na sling z obroči, ker mi je štroklja prevelika (sem zelo majhna, štrorklja pa ni dovolj nastavljiva in je ne morem dovolj zategniti). Tako je bilo že pri drugem otroku, najprej štorklja, potem sling. Zdaj imam še mei-tai, ta je od četrtega meseca naprej, pa bomo takrat videli, kako se to obnese.

clock-img

14.01.2010, 12:14

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

zivepo obe se mi zdita lušni na pogled, prvi oranžen celo bolj. zgleda tak kompakten. samo mogoče se javi kdo, ki ju dejansko ima in ti bo lažje svetoval.
jaz imam tega

clock-img

14.01.2010, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.01.2010, 12:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.01.2010, 21:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem