cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KJE!!!!

clock-img

21.05.2005, 10:18

clock-img

AnBan

pencil-img

775

...ste dons vse čveke:zmeden2::zmeden2::zmeden2:...jaz pridno delam, zdaj bi se mi pa malo :kava:prileglo.

clock-img

21.05.2005, 10:25

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz pa malo odmaram:)-. Malo pospravljam pa malo počivam kot mi je pripisano;). Sonček spi čakam mojo mami da mi pride malo pomagat pospravit ker sedaj ne smem več toliko delat potem pa greva na sprehod. Tašča dela, tast dela, fant dela vsi pridni in delovni.

Jaz bi tudi:kava:

clock-img

21.05.2005, 10:44

clock-img

gamini

pencil-img

823

Ja, jaz sem tud do zdaj pridno delala (še vedno v službi), potem me čaka še delo doma...Men bi se tud prilegla :kava:

clock-img

21.05.2005, 11:16

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mi smo pred eno uro sele dobro vstali. Zdaj spijemo se :kava: potem pa pocasi zacnemo s praznovanjem roj. dne. Nas malcek dobi svojo prvo :torta:!

clock-img

21.05.2005, 11:56

clock-img

Anonimen

Ma jst sm spala do 11:26:grrr: Me je skor kap k sm se zbudila. Zdej pa kle kašljam, pa še full me trebuh boli..oz. mal nižje:zmeden::zmeden:

Pol pa učit :((

clock-img

21.05.2005, 13:28

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Gremo pečt ker je tko lepo vreme ja kar škoda ostat doma;)

clock-img

21.05.2005, 16:02

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jest bi pa spala in spala, pa mi tamala ne pusti. Sem ga žurala učer in premal spala..:zaspan::zaspan:

clock-img

21.05.2005, 17:12

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ti kar delaj:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem