writing-img

KJe je meja?

clock-img

27.09.2007, 22:15

clock-img

Anonimen

No, po krajši odsotnosti sem spet tu user posted image ...pa vidm, da ni nč zanimivga za brat...zato odpiram temo...in sicer.....Kje je meja med flirtom in varanjem?
Torej.. kaj je za vas nedolžen flirt in kdaj se začne že varanje?

clock-img

27.09.2007, 22:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

No, po krajši odsotnosti sem spet tu user posted image ...pa vidm, da ni nč zanimivga za brat...zato odpiram temo...in sicer.....Kje je meja med flirtom in varanjem?

Kje pa je tu sex oz. spolnost?

clock-img

27.09.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Kje pa je tu sex oz. spolnost?

A hočeš rečt, da tale tema ne spada na Spolnost, al kaj naj bi tole pomenilo?

clock-img

27.09.2007, 22:46

clock-img

Anonimen

Flirtanje - brez dotikov, poljubov itd

Ce samo z enkom flirtas (pac pogledi in pogovori itd), se ni varanje .. I guess.

user posted image

clock-img

27.09.2007, 23:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz mislim tako, ko ti je že Ribica napisala- pogledi in kakšen nasmešek zraven, morda še dotik, ko gre mimo, pa te mora "ruknit" spada pod flirtanje. Meja, ko pa se flirtanje konča, pa je poljub. Torej poljubi in vse ostalo do seksa pa je varanje.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

28.09.2007, 07:13

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Jaz mislim tako, ko ti je že Ribica napisala- pogledi in kakšen nasmešek zraven, morda še dotik, ko gre mimo, pa te mora "ruknit" spada pod flirtanje. Meja, ko pa se flirtanje konča, pa je poljub. Torej poljubi in vse ostalo do seksa pa je varanje.

Sem istega mnenja.

clock-img

28.09.2007, 07:39

clock-img

MUNAN

pencil-img

17

Mislim da si odprla preširoko temo. user posted image  O tem bi lahko pisale še pa še.
Moje mnenje na kratko je tako. Karkoli partnerju ne bi mogla povedati da počneš, ali morda celo to početi pred njim (pa naj gre za spogledovanje, kak bežen dotik z neznancem... in nenazadnje tudi seks), to pomeni varanje.
Mislim, da najbolj boli in največ škode naredi laž.

clock-img

28.09.2007, 09:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem