writing-img

KOLIKO ŠPORTA?

clock-img

11.12.2004, 14:34

clock-img

MajaG

pencil-img

10

Pozdravljene :rozica:!

Sem v 9nebesa, saj sva z možekom ugotovila, da sem 2. :modri: (v 6. tednu). Zadnjič sem bila na aerobiki (samo jo namreč vodim) in sem se počutila kot ožeta cunja :zaspan:. Zdelo se mi je, da mi bo srce vrglo ven, full sem bila zadihana.
Pri prejšnji nosečnosti sem bila do konca aktivna, sedaj pa se mi zdi, da še komaj kaj naredim in ves čas bi :zaspan:.
Mislite, da moj beby dobi premalo kisika, če vadim? Je katera vadila, kljub temu, da je imela zgoraj naštete simptome?

Hvala,:metulj:!

clock-img

11.12.2004, 15:15

clock-img

Anonimen

Jaz bi rekla: poslušaj svoje telo.

clock-img

11.12.2004, 15:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst sem bolj malo sportala,sem se pa vsak dan sprehajala tud po 2 uri...:rozica:

clock-img

11.12.2004, 16:17

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Osebno mislim, da ti telo sporoča, da ne pretiravaj. Vsaka nosečnost je zgodba zase. Jaz prve tri mesece nisem mogla ničesar, ker sem bila kot cunja. V drugem trimesečju sem bila polna energije, zdaj pa se utrujenost vrača v še večjem obsegu, zato ne pretiravam, poslušam telo!!!

lp:muca::nosecka:

clock-img

11.12.2004, 17:05

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Ma dej no, a ni najlepše bit noseča.9nebesa

clock-img

11.12.2004, 21:45

clock-img

puri

pencil-img

2171

Ž, tudi jaz sem bila v drugi nosečnosti veliko bolj utrujena,kot v prvi,pomojem,da zaradi tega,ker ti prvi otrok pobere veliko energije-meni jo je sploh,ker je bil star komaj dobro leto!

Jaz potem nisem hotela preveč telovadit,ker sem bila že dovolj aktivna s tamalim:sloncek:,hodila pa sem na sprehod vsak dan!

Želim ti lepo nosečnost in zdravega:duda:

clock-img

11.12.2004, 21:59

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Jaz sem ene 2x na teden hodila na Pohorje-do trikotne jase do konca 4.meseca. V začetku pa sem še tekla po eno uro, ene 3x na teden-do kakšnega 5.tedna, potem pa še kakšna 2 tedna 2x na teden, bolj sproščeno.
Pol se mi pa nič več ni dalo.:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem