cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KOLIKO stanejo otroci???

clock-img

05.10.2006, 13:55

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

zanima me, koliko na mesec zapravite za otroke ki so v OŠ-ne vem, malica, knjige, krožki, izleti,.. hvala

clock-img

05.10.2006, 13:57

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

odvisno od meseca....ampak pod 15-20 tisoč težko, ko pa moraš kupiti knjige je pa še veselica

letos sem za knjige mojega četrtošolca odštela slabih 50 tisoč

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

05.10.2006, 14:00

clock-img

Andra

pencil-img

825

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

odvisno od meseca....ampak pod 15-20 tisoč težko, ko pa moraš kupiti knjige je pa še veselica

Malenkost proti temu, kolikor sedaj plačujem vrtca...

clock-img

05.10.2006, 14:01

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Ojojo,
da so naši user posted image   res tko zelo dragi??? No ne oni-šola za nih mislim-user posted image

torej 60.000 za tri-uh, bo kr pestro ja opažam.

clock-img

05.10.2006, 14:10

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

andra, cena vrtca je odvisna od vajinih dohodkov, na podlagi katerih se potem izračuna, koliko% ekonomske cene vrtca boste plačali.

clock-img

05.10.2006, 14:11

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

naš četrtošolec ma regresirano malico....tak da smo malo na boljšem vsaj s tem....ni veliko, nekaj pa je le

< Sporočilo je popravil mojamura -- 5.10.2006 14:15:14 >

clock-img

05.10.2006, 14:20

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

malico

spod 15-20 tisoč težko

koliko je pa malica v OŠ

clock-img

05.10.2006, 21:31

clock-img

G in T

pencil-img

953

Cena šolske prehrane Obrok Cena Malica za učence 210 tolarjev Kosilo za učence razredne stopnje 500 tolarjev Kosilo za učence predmetne stopnje 540 tolarjev Kosilo za učence podružničnih šol 520 tolarjev  Podatki po   arnes-u.

clock-img

05.10.2006, 21:45

clock-img

al1*

pencil-img

2246

V primerjavi s tem, kar plačaujemo za vrtec za tamalega - sploh ne tako veliko.
Hrana v šoli, nemščina, plesne, razni izleti in predstave - okoli 30.000 na mesec. Pa seveda na začetku leta okoli 30.000 za vse pripomočke (delovni zvezki, zvezki, barvice....) za šolo

lp

clock-img

06.10.2006, 07:11

clock-img

marcela

pencil-img

278

Jaz sem se tudi kar oddahnila, ko je še najmlajša lani zakorakal v šolo. Niso vsak mesec enaki wstoški, Avgusta je bilo hudo, zdaj pa ne bo hujših izdatkov povezanih z šolo do junija, ko gresta ta starejša 2 v šolo v naravi.Jaz plačam za vsakega otroka približno 13 000 sit na mesec malico in kosilo. Vsak mesec plačam še nmščino za tastarejša 2, mala ima kot tretji otrok zastojn. Plačam še glasbeno in balet za starejšo, za sina nogomet in za mlo judo, sedaj bo pa še plavanje. Če prištejem še oblačila in obutev porabim okrog 40-50 000 za enega otroka na mesec. sem imela pa samo 50 000 vrtca na mesec. Najbolj me je pa jezilo, da če je majnkal otrok recimo 14 dni so odšteli le neko malenkost za hrano, ostalo pa nič.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

06.10.2006, 08:42

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Ko gredo otroci iz vrtca v šolo si najbolj oddahnejo tisti z velikimi dohodki,saj vrtec plačuješ glede na dohodke,v šoli pa je za vse enako.
Midva imava vrtca nekje 20.000 sit,v šoli pa dam za malco in kosilo cca.12.000. Pa seveda vsak mesec še kaj zraven in sem skoraj na istem!Poznam pa jih kar nekaj ki plačujejo vrtec 40 tisoč in taki so seveda zelo navdušeni nad tem kako je šola bolj poceni!

clock-img

06.10.2006, 11:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.10.2006, 12:18

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

predvsem nas stane vsak dan zvrhano mero ljubezni, tudi v vrtcu pobere zvrhano mero ljubezniuser posted image

Točno to sem imela tudi jaz v mislih. Kolikor koli stane (ljubezni), vedno jo dobiš nazaj v dupli količini. Tak da si vedno v plusu user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.10.2006, 16:33

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kolikor koli stane (ljubezni), vedno jo dobiš nazaj v dupli količini. Tak da si vedno v plusu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sAJ VEM, tako pač je-pridejo slabi dnevi, ko smo tečni in razjarjeni.Ampak nikoli nisem pomislila na to, da bi živeli brez sreče in ljubezni-meni jo dokaj lepo vračata-vem da nam bo uspelo!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

07.10.2006, 21:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem