writing-img

KONTRACEPCIJSKE TABLETKE

clock-img

31.08.2009, 15:20

clock-img

Anonimen

Zanima me ali katera uporablja KT tabletke YARINA in ali ste se po njih kaj zredile,in katere KT tabletke najmanj redijo.

clock-img

31.08.2009, 15:30

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Jaz sem prej imela obliž Evro in se nisem nič zredila, sedaj pa imam Femoden in sem šla gor cca 1-2 kile in to v trebuh, kot bi bila nosečauser posted image .

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

clock-img

04.09.2009, 20:50

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.Lepo bi prosila za odgovor ali katera pozna kontracepcijske tabletke yarina in ali je res kaj narobe ker sem brala da je pač nekaj punc ki so jih uporabljale umrle.To je sicer bilo če se ne motim lani na Hrvaškem.Zato me zanima ali so te tabletke pri nas varne in ali jih katera uporablja.Upam da ne kompliciram preveč.Hvala za kakršen koli odgovor.user posted image

clock-img

05.09.2009, 08:45

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

uporabi iskalnik, o tem je blo res že mnogo debat, med drugim tale: http://www.ringaraja.net/forum/m_2264358/mpage_2/tm.htm

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

07.09.2009, 08:55

clock-img

Anonimen

FELICITA-mi prosim poveš po katerih KT so ti kilogrami leteli dol kot si napisala 28.11.2008,na nekem forumu o KT tabletkah so to bile KT  LOGESTA ali katere druge prosim če bi mi povedala katereuser posted image HVALA

clock-img

07.09.2009, 12:34

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: pijči

FELICITA-mi prosim poveš po katerih KT so ti kilogrami leteli dol kot si napisala 28.11.2008,na nekem forumu o KT tabletkah so to bile KT  LOGESTA ali katere druge prosim če bi mi povedala katereuser posted image HVALA

Jaz imam logest, nisem se ne zredila, ne shujšala, imam pa velik apetit za vso svinjarijouser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.9.2009 12:35:00 >

clock-img

07.09.2009, 17:11

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: pijči

ne, po logest sm se zredila... oz ne vem če sem se, no, pač jemala sem jih leto in pol pa je šlo cca 7kg gor - lahko pač da bi se tut brez česarkoli user posted image zdej po yasminelle je šlo v prvih par mescih kr neki kg dol (ene 5) - ampak je blo res kot bi se topil, zdej se je pa normaliziral oz. se spet redim (ampak ob količini hrane ki jo pojem in ritmu ki ga imam bi se 100% redila tut brez njih).

clock-img

07.09.2009, 18:41

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovor.Vprašala bi te samo še ali še vedno imaš yasminelle in ali je to isto kot yarina.Hvala in lep pozdrav.

clock-img

07.09.2009, 19:04

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ja, še vedno sem na yasminelle in ne, to ni isto kot yarina - slednje imajo 0,01 mg več sintetičnega estrogena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem