writing-img

KREMICA

clock-img

14.11.2004, 22:15

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Mamice,
s čim lahko namažen po obrazku mojo Tajo, da jo zaščitim pred mrazom, ko greva vn. Stara je pa en mesec. A vi svoje otročke že s katero kremco po telescu mažete pri tej starosti??

clock-img

14.11.2004, 22:20

clock-img

mirka

pencil-img

295

jaz sem svojo punčko mazala z Niveino kremo (Pflege creme) v tubi, negovalna krema, ki je primerna za obraz in telo. Pa še tako lepo diši.:rozica:

adijo 9nebesa

clock-img

14.11.2004, 22:29

clock-img

analizapola

pencil-img

82

Mi uporabljamo pa B-Panten ali pa Nivejino kremo samo za obraz. Po telesu :duda: se vedno ne mazemo z nobeno kremo, uporabljamo le navadno mandljevo olje, pa se to ne vsak dan.
:muca:

clock-img

14.11.2004, 23:00

clock-img

Bela

pencil-img

731

za Bora uporabljam mleko za telo ( Bubchen), povprečno enkrat na teden, iste znamke se dobi tudi kremica proti mrazu in vetru za obraz.

Lp:rozica:

clock-img

14.11.2004, 23:31

clock-img

Zvončka

pencil-img

45

Ful dobra je Aventova All-in-one krema, tako za obraz kot za telo, sicer pa tudi od Bubchen Wind und Wetter je prav za proti vetru in mrazu. Jaz mojo pikico namažem po kopanju (ne po vsakem) z mlekom za telo od Bubchen. Za ven pa zdaj z Aventovo, ker mi se zdi res dobra, pa ima moja punčka res res zelo občutljivo kožo - na žalost podedovala po možu.

clock-img

15.11.2004, 01:31

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Bubchen ima sedaj eno novo kremo mislim da z ognjičem ki je namenjena prav:duda: za zaščito obraza pred mrazom. Pravijo da je zelo dobra (prijateljica jo ima)

clock-img

15.11.2004, 07:37

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi2 mava penaten od samega zacetka...za ven imam tisto proti vetru in mrazu,ki je mal gostejsa...za telo pa imava se danes samo lotion ali mleko,ker olja se ni dojenckova koza sposobna dobro absorbirat...

V tem mrazu je otrocke res pametno namazat,saj se kljub kremi koza tudi izsusi

clock-img

15.11.2004, 09:27

clock-img

Anonimen

Tudi midva sva imela Penaten, ko je bil še tako majhen. Ne vem, ena izkušena prijazna medicinska sestra prisega na to znamko, pa ji kar zaupam.

clock-img

15.11.2004, 13:57

clock-img

Annny

pencil-img

4837

All-in-one magic cream od Aventa- zakon!!:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem