writing-img

KRIZA S SPANJEM

clock-img

03.01.2006, 21:20

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Tia je dopolnila 7 mesecev in imamo čedalje večji problem s spanjem. Čez dan še gre, ampak ko se bliža noč, se matramo tudi do dve uri predno zaspi.

Saj ne bi rekla, da spi preveč, za moje pojme še premalo. Zbudi se ob pol šestih, gre ob 9 spat, do nekje 11 in 12 ure, potem pa nič več. Ko ura odbije 18 zvečer, je že vidno tako utrujena kot sam user posted image , a zaspati pa ne.

Ker pri prvih dveh tega ne poznam, me zanima ali sem edina ki se tako matram z njo ali je to le morda nova modna muha 7m starih sončkov.

Lp

clock-img

03.01.2006, 22:06

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Tako je bilo pri nas prve mesece user posted image  In je zdaj po bolezni spet user posted image  Pa se božamo in crkljamo, kaj pa naj user posted image  Sčasoma se vda in mrkne user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

clock-img

04.01.2006, 00:10

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mogoče pa ne potrebuje toliko spanja.

clock-img

04.01.2006, 09:10

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Nisi sama! Tudi pri nas je tako, le da noč prespi. Čez dan je pa obup. Zaspi le na sprehodu ali na flaši čaja, ampak še to le za kakšnih 20 minut in potem se zbudi z jokom. To je zdaj čisto najnovejša fora. Prej nikoli nismo imeli problemov s spanjem. Zaspal je kjerkoli, kadarkoli, na kakršenkoli način! Zdaj pa mora biti vse tiho in zatemnjeno!
Upam, da bo kmalu minilo!

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

clock-img

04.01.2006, 09:29

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Mogoče je pa problem v tem, da je preveč zaspana in obenem že toliko prečuta, da je sitna in ne more zaspati? Kaj pa če bi jo poskusila dati spat popoldne, toliko, da malo počine?

Naš se zbudi ob 7.30, prvo spanje je okoli 11.30 pa do cca 13.30-14.00
nato gre spat okoli 16.30 in spi do 18.00, 18.30
nočno spanje pa je ob 21.00 in spi celo noč do 7.00-8.00 zjutraj.

Uživaj življenje...

clock-img

04.01.2006, 12:39

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

haj!

Corfu, bravo za tvojega!!

naša ima  velike fore; jo dam spat ob sedmih zvečer, ker ni spala od ene ure opoldne, se zbudi ob osmih in je do enajstih auf, polna energije. Sem že mislila nov post napisat, pa saj ne vem, če bo kdo kaj pametnega znal svetovat.
Čez dan premalo spi, pol pa tudi ponoči ne spi dobro, bujenje na dve uriuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

04.01.2006, 22:21

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Jaz sem ravno danes spraševala pediatrinjo glede tega. Naša namreč zaspi ob 00.30 in spi nekje do 10.00, vmes se dvakrat dojiva. Potem zaspi še za dve uri in to je to. Pridejo dnevi, ko je od dveh popoldan pa do pol enih zjutraj budna. Vsak dan pa je ziher v eni rundi pokonci 7 ur.

Pediatrinja mi je rekla, da eni otroci pač rabijo manj spanja. Naj greva malo na sprehod z vozičkom, če je ful zaspana. Pomembno je, da ponoči dobro spi, čez dan pa ni sile, če ne spi. Jah, bo že vedela ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem