cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KRI V BLATU

clock-img

17.04.2007, 15:59

clock-img

Anonimen

Sem v 16. tednu nosečnosti. Danes, ko sem šla na wc, sem opazila kar nekaj krvi v blatu. Ali je lahko to povezano z nosečnostjo (ali se je kateri zgodilo podobno) , ali pa je to kaj drugega... Sem zelo zaskrbljena...Hvala, LP

clock-img

17.04.2007, 16:01

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Po moje so krivi hemeroidi, ki so pogost pojav v nosecnosti. Po moje ni razloga za pretirano skrb, vseeno pa se posvetuj s svojim ginekologom. Srecno nosecnost ti zelim.user posted image

clock-img

17.04.2007, 17:56

clock-img

Linapina

pencil-img

59

Če je kri sveža in ni pomešana z blatom, so po mojem hemeroidi. Malo poglej. Sem tud jaz imela in to tako, da so bile prav kaplice krvi v školjki ko sem šla na veliko potrebo. Umivanje z mrzlo vodo pa kakšna kremica (Faktu) pomaga. Pa pazi da ne boš kje na mrzlem sedela. Upam da čimprej urediš.

clock-img

17.04.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

Hemeroid se ponavadi čuti, ker je zelo boleč. Če tega ne čutiš, priporočam obisk pri zdravniku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem