writing-img

KRK-KAKŠEN MANJŠI KAMP?

clock-img

11.07.2006, 14:18

clock-img

ori

pencil-img

31

Pozna kdo kakšen manjši kamp na Krku, mi gremo v Ježevac pa bi se enkrat v času dopusta selili še kam drugam. Ali je že bil kdo v kampu ki je na poti v Srtaro Baško? Ali pa kakšen drug kamp ki ga priporočate?

clock-img

11.07.2006, 15:04

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Na Krku je kamp tudi v Šilu. Mi smo bili v apartmaju in smo šli na sprehod tam mimo, tako da ne vem, kako je notri. Ni pa tako velik in se mi ni tako na hitro ni zdelo slabo.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

11.07.2006, 19:53

clock-img

saša80

pencil-img

452

meni je všeč kamp škrila..to je malo naprej od punata...zelo lepa plaža..če mi pišeš na zasebno  in sporočiš emajl naslov ti lahko pošljem kaj sličic...res je zelo lepo..ni ne vem kako  moderen kamp ampak je zelo čist.. mi je včeš to, ker je prostor kjer so šotori vse pod borovci, res v čisti senci..kjer so pa avtodomi pa  je brez dreves..tako da se lahko odločiš kje boš al pod drevesi v senci ali pod milim nebom na sončku..v kampu je gostišče z restarvracijo, trgovina, tržnica kjer prodajajo sadje,....

clock-img

11.07.2006, 20:37

clock-img

čaki

pencil-img

1009

na krku je kamp pušča. takoj oz kmal ko prideš iz mosta. če se takoj čez most na parkirplacu ustaviš in pogledaš dol ga boš vidla. imajo wc in tuše, trgovine pa nimajo. imajo tuddi seveda bife.
mi smo tja hodili ene 3 leta. pa je blo kul sploh je the best za male mulčke

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem