writing-img

KRUHOMAT-kje, kakšnega, za koliko???

clock-img

19.09.2007, 11:20

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Ker že nekaj časa tudi sama doma pečem kruh in, ko takole berem, se mi zdi, da skoraj vse uporabljate kruhomat, me zanima katerega priporočate. kje ste ga kupile, koliko stane, na kaj moram biti pozorna?
Sej vem, da sem mal za luno (ker ga pečem v pečici), ampak se mi zdi, da je čisto drugačno vzdušje, če potem še mal diši po stanovanju.
Mogoče se pa vseeno odločim in kupim kruhomat.
Prosim za nasvete in, če ste zadovoljne oz., če je vredu pečeno, ....

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

19.09.2007, 11:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.09.2007, 12:00

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz mam tega, ko so ga sedaj v šparu imeli v akciji za 44 ali 50€, speče 1120g kruha. Not sem spekl že 3 različne vrste kruha (imam ga šele od petka) in nam je noro dober. mislim, da če se držiš navodil proizvajalca nimaš kaj falit. Ja pa stanovanje tud fajn diši po kruhu. Tale moj ima 10 programov, za 2 teži kruha in 3 stopnje obarvanosti.
jaz ga po peki zavijem v vlažno krpo, ker je skorja trda ko kamen, tako se pa po 5 minutah fino zmehča. Tud moj mali ga ima nadvse rad, še posebej mlečnega.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

19.09.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

A pa to se menda ful dolgo cmari? Okoli tri ure? Pa ne gre potem preveč elektrike? Mislim, ne poloviš cene kruha s to elektriko? če razumete user posted image

clock-img

19.09.2007, 12:06

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

jaz ga imam na frišno iz Merkurja Clatronic.Ven pride točno kila kruha .Vse skupaj od začetka do konca traja 2 uri..Naredilas e m pa čebulnega ,belega ,s semeni in sadnega.Do zdaj .Je pa nebeški,okus mislim.Resnično

clock-img

19.09.2007, 12:08

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

stal je pa 50 €

clock-img

19.09.2007, 12:16

clock-img

saraja

pencil-img

770

Lex - kdaj si ga kupila v Sparu? Katere znamke je? Misliš, da jih še imajo?

Thx

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

19.09.2007, 13:18

clock-img

bamby

pencil-img

4007

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

A pa to se menda ful dolgo cmari? Okoli tri ure? Pa ne gre potem preveč elektrike? Mislim, ne poloviš cene kruha s to elektriko? če razumete user posted image

Jaz vedno uporabljam za peko kruha program schnell. Ta dela kruh in peče v 1h58min. Največja poraba elektrike je le v zadnji uri, ko ga začne pečt (se pač vklopijo grelci), prej pa testo samo meša in vzhaja, nič posebnega, da bi mogla biti poraba elektrike visoka.
Če pa uporabljaš ostale programe, so pa nekoliko daljši, okrog 3h in40 minut. Gre za isti princip (mešanje, vzhajanje, peka), le da mešanje in vzhajanje trajata precej dlje. Končni rezultat pri meni ni bil zadovoljiv, ker je kruh skoraj vedno padel dol. Pri pravem omenjenem programu pa nikoli.

clock-img

23.04.2009, 18:02

clock-img

jozekuch

pencil-img

52

dob'r dan

Kupili smo ga v Lid'lnu
44 €

Ima eno metlico.
Število metlic?

Kaj je pri Kruhomatu važno?
Kaj svetujete, da ne sme manjkati?

Nastavitev za težo je 700 ali 900 g.
Ali obstajajo tudi Kruhomati, kjer lahko spečeš manjši kruh
npr. 0,5 kg
ali še manj.

dob'r dan

clock-img

23.04.2009, 19:42

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Ena peka porabi v kruhomatu caa o,60 KW elektrike, kar je malo. Imam tudi clatronika in pečem na programu schnell. Če bi ga zdajle kupovala, bi verjetno vzela panasonica, katerega ima harvey norman in je precej drag (190€), se je pa na testih najbolje obnesel in dobil dobro oceno. Malo me moti edino to, da ima samo eno gnetilko.
http://www.zps.si/dom-in-vrt/gospodinjski-aparati/aparati-za-kruh-dobra-odlocitev.html#aparati

clock-img

24.04.2009, 14:04

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

Jaz imam stroj iz Hoferja za 45eur. Ima 2 gnetilki. Spečeš lahko tri velikosti kruha (iz 0,5kg moke, 0,75kg in 1kg moke), ima 3 nastavitve zapečenosti skorje....10 ali 12 programov. Ima tudi program za kuhanje marmelade, mesenje in vzhajanje (to uporabljam za testo za pico, krofe,....) in program za brezglutenski kruh.
Imamo ga že leto dni in do danes se še ni noben kruh v njem ponesrečil.
Priporočam.

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 24.4.2009 14:05:27 >

Mene pa kamin greje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem