cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!!

clock-img

18.04.2005, 13:40

clock-img

lin

pencil-img

2504

Punce!
Nevem kako naj vam napišem da me boste najbolje razuele.
Takole! Kontra.talete jemljem že 4 mes.(po porodu)in do sedaj je bilo vse o.k.
Kaj pa ugotovim včeraj zvečer?Da sem jih jemala v napačnem vrstnem redu,ma prve par dni se jih jemala prav(začela v petek)in ko je bil četrtek(čez 6 dni) sem jih namesto naprej od odzadi začela,tako da zdaj imam še tri tabletke ma tiste ki bi jih mogla na začetku spit.
aja pa še ena mi fali,ponavadi sem zadnjo v četrtek vzela ,zdaj pa jih imam samo še za do srede:zmeden::zmeden:
a mislite da se mam kaj za bat????????????
Nebi glih zdaj še enega Linota meli!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)-

clock-img

18.04.2005, 13:45

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

vrjetn si jih narobe vzela al kako. Jest začnem v nedeljah, končam v soboto..vedno! Tko da se mi poklapa.
Hehe malo bolj previdno..sej maš vzadej dneve napisane, pa se drži tega. 8)

LP :sloncek:

clock-img

18.04.2005, 13:47

clock-img

Tjula

pencil-img

308

Če si vsak dan vzela eno, se nimaš česa bati. Frka je, če si vmes kakšno izpustila. Je pa čisto vseeno, v kakšnem vrstnem redu jih ješ, imajo vse enako "vsebino".

clock-img

18.04.2005, 13:48

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pa sej vem,jaz sem ponavdi v petek začela končala pa v četrtek,ma kaj mi pa je blo zda nevem ,da sem jih še v napačnem vrstnem redu jemala:zmeden:pomlad me daje pa sem zaljubljena:love::love::love:

clock-img

18.04.2005, 13:49

clock-img

lin

pencil-img

2504

Tjula!
če majo vse enako vsebino,zakaj pa so pol dnevi napisani?????:zmeden:

clock-img

18.04.2005, 13:50

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pa zakaj mi ena fali?

clock-img

18.04.2005, 13:57

clock-img

Anonimen

Lin oprosti ampak res si me nasmejala! :)-

Seveda imajo vse tablete enako vsebino. Dnevi so napisani zato, da jih je bolj enostavno jemat.

Ena ti pa najbrž fali, ker hmm, si mogoče kak dan vzela dve? :zmeden2:

clock-img

18.04.2005, 13:58

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, seveda so vse enake;)

clock-img

18.04.2005, 13:58

clock-img

Tjula

pencil-img

308

najbolje bo, da prekineš z jemanjem in počakaš na menstro. Potem pa 5. dan spet vzameš prvo. Boš vsaj vedela, na čem si.

clock-img

18.04.2005, 14:10

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

lahko ti je pa kera padla pod pralni stroj..men se je tud že naredl, da sem en dan pozabla vzet, pa sem pol nasledn dan dve...

:sloncek::sloncek:

clock-img

18.04.2005, 14:12

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

He he...jaz sem tudi po 3 skupaj že jedla...Hvala bogu se ni nič primlo, kolegica pa je na ta način zanosila:zmeden: Pa bi po moje drugače tudi.

Priporočam, da če pozabiš 2, nehaš jemat, narediš normalen premor in nadaljuješ z novo škatlo. Jaz sem v tolkih letih že skor doktorat s KT naredla;)

clock-img

18.04.2005, 14:25

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ja, zgleda, da si en dan pač 2 vzela. Boljše to, kot pa da jih izbruhaš in potem seveda ni učinka.:(:((

clock-img

18.04.2005, 15:20

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Samo da nekaj dodam - ni nujno, da imajo vse enako vsebino. Odvisno katere jemlješ. Jaz npr. sem par let jedla Trinuvum, ki so bile, kako bi rekla, tristopenjske - 7 tbl. ene barve, 7 druge, 7 tretje.
Koncentracija hormona je namreč naraščala, tako da...
LP

Ampak če se še prav spomnim, sem jih tud enkrat v obratnem vrstnem redu pojedla, pa se ni nič zgodilo :)-

clock-img

18.04.2005, 19:38

clock-img

lin

pencil-img

2504

Punce cel dan sem tuhtala in sem pršla do zaključka.
Prejšnji teden sem en večer ko sem vzela tabletko jo na hitro vzela ker je bla Lin sitna(seveda iz napačne smeri)in ko sem se pol zvečer pred spanjem šla umit sem še enkrat preverla če sem vzela tableto,in sem pogledala na pravi konec tablet in je tableta bla še tam pa sem jo popila tako da sem tisti dan najverjetneje kr dve popila in komaj zdaj na koncu opazla da sem falila tako vrstni red kot to da sem en dan najbrž kr dve popila.:ups:
No zdaj pa še nasvet!?Ostale so mi še tri(namesto 4),kaj naj jih pijem noramlno naprej in začnem pol naslednjo šktlico en dan prej jemat (prej sem začela ob pet.zdaj že v čet.)??????????????????????

clock-img

18.04.2005, 20:56

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Najbolje, da pokličeš G in vprašaš. Kaj pa vem tile hormoni lahko potem kaj zatajijo pa je bolje vprašat za strokovni nasvet.

clock-img

19.04.2005, 08:24

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Ojla,

jaz ti svetujem, da pustiš tiste 3, počakaš na :hudicek: in začneš potem znova. Ker sem jih jemala kar nekaj časa, sem tudi jaz delala marsikaj. Vse je odvisno od kakšne KT imaš. Ene so razdeljene po tednih in dnevih. To pomeni, da prvi teden je v tabletki manj hormonov, v drugem tednu več in ... Vsekakor pa mislim, da ne bo nič narobe, karkšne koli že imaš.

Lp, :metulj:

clock-img

19.04.2005, 16:58

clock-img

lin

pencil-img

2504

No zdaj mam še dve ker sem jo včeraj vzela,kaj zdaj če neham pol začnem naslednjo škatlico čez 7 dni?

clock-img

20.04.2005, 08:06

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Ja Lin, zdej lahko pustiš in potem čez 7 dni vzameš prvo iz nove škatlice. Vsaj jaz sem tako delala, če se mi je zgodilo kaj takega in seveda, če sem bila že skoraj pri koncu s KT.

clock-img

20.04.2005, 08:35

clock-img

lin

pencil-img

2504

Sara hvala samo prva je ponedeljek jaz začnem pol z četrtkom ne?Se pravi četrto tabetko?Joj kompliciram

clock-img

20.04.2005, 15:08

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Nisem mogoče prav razumela. Ciklus se ti potem malček premakne. In sicer, če danes ne vzameš KT dobiš čez par dni :hudicek:. Naslednji četrtek 28. vzameš prvo KT od nove škatlice. Vzameš pa tisto tabletko, kjer piše četrtek, ne ponedeljek, ker potem ne boš vedela, če jemlješ prav. Sej ti dnevi so napisani predvsem zaradi tvoje kontrole. Upam, da sem ti kaj pomagala, če ne pa piši.

Lp

clock-img

20.04.2005, 19:31

clock-img

lin

pencil-img

2504

Sara3
Hvala ful si mi bila v pomoč,se strinjam da je treba skoraj doktorat naredit iz teh kt,no res ti hvala pa če še kdaj kaj pobrkam se ti oglasim no upam da ne ,(pobrkam)oglasim pa se ti vseeno lahko,ne.LP

clock-img

22.04.2005, 08:37

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Ja malček pozno se oglašam (se lahko oglasim samo iz službe). Ni problem, če še kaj rabiš, se kar oglasi. Tudi sama sem skoraj naredila že doktorat iz KT, izkušnje - 7 let jemanja KT.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem