cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KT - krajši cikel - zanesljivost?

clock-img

24.03.2008, 07:59

clock-img

spetkrena

pencil-img

3

Zaradi "izrednih" razmer sem morala za ta mesec prehenati z jemanjem KT 6 dni pred koncem zavitka (ostalo mi je še torej 6 tabletk,ki sem jih zavrgla)

Pa me zanima, če je zaščita s KT zanesljiva, kljub temu, da sem skrajšala ciklus?

clock-img

24.03.2008, 11:02

clock-img

Anonimen

ne zaščita ni zanesljiva, nikakor se ne zanašaj na to.

clock-img

24.03.2008, 11:22

clock-img

polona5

pencil-img

188

Če si  potem, ko si prenehala s KT, naredila le 7 dnevni premor in nato nadaljevala z novim zavitkom, je zaščita zanesljive!!! LP

clock-img

24.03.2008, 11:56

clock-img

emmy

pencil-img

98

Se strinjam s polona5.

Sem to že večkrat storila pa potem po 7 dnevnem premoru spet normalno jemala KT naprej in je bilo vse ok.

clock-img

24.03.2008, 12:00

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Ne, mislim da to ne drži kar pravita predhodnici. V zavojčku je 28 tablet in te moraš pojesti, da se ti ohrani zaščita in ne smeš nehati jemati (recimo v 20 dnevu). Lahko kvečjemu nadaljuješ z naslednjo škatlico tablet in s tem prestaviš krvavitev ...  

clock-img

24.03.2008, 13:51

clock-img

polona5

pencil-img

188

Ninataja, v zavojčku je 21 tablet in dr.Pušenjak pravi tako, da če narediš le 7 dnevni premor in nato začneš z novim zavojčkom je kontracepcijski učinek zanesljiv, če pa narediš daljši premor, moraš pojesti vsaj 7 tableta, da začne zaščita ponovno delovti. Saj čene si lahko vsaka na njegovi strani to lahko prebere. Tudi sama sem to že prakticirala in je delovalo. LP

clock-img

24.03.2008, 13:58

clock-img

polona5

pencil-img

188

Spetkrena no saj sem lih kar opazla, da ti je verjetno prav tebi Pušenjak odgovoril prav tako kot jaz. Lp

clock-img

24.03.2008, 15:11

clock-img

spetkrena

pencil-img

3

Ja, sem preverila še pri strokovnjaku user posted image

pa se mi zdi, da sem že enkrat pri njem brala, da je potrebno jemati tabletke vsaj 7 dni (pa potem 7-dnevni premor), da so zanesljive

Vseeno se pa tudi vam najlepše zahvlajujem za vse odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem