cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

K smo lih pri pranju...

clock-img

10.07.2005, 16:12

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

jaz imam veliko plišastih igrač, pa bi jih rada oprala, ker le-te že par let sedijo na omari. A je katera kdaj prala igrače? Na koliko? S katerim praškom, mehčalec?

hvala

Lp Tia74

clock-img

10.07.2005, 16:21

clock-img

smrka

pencil-img

3582

ker kol prašek ker kol omehčivalc na 40 v pralni stroj.

clock-img

10.07.2005, 18:32

clock-img

spella

pencil-img

273

Ja, tko kot ježe rekla smrka...mi jih v vrtcu damo kr v eno prevleko za kovtrček in zavežemo z vrvico, ker če katera razpade in gre pol tista umetna pena vn je imaš poln stroj. Pa pol, ko bo oprano, preveri če ni po kakšnem šivu počilo in bi mali mal notranjosti pojedel ;), pa če so vsi deli še vredu prišiti.

Mi na enak način včasih peremo tudi plastične igrače (posebej duplo in lego kocke)- men je mojga stroja za to mal škoda :ups:.

Lp Špela

clock-img

10.07.2005, 20:05

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz sem jih prala z navadnim praškom, navaden mehčalec občutljivo na 30

clock-img

11.07.2005, 00:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Na 30 ali 40 s katerikolim praškom in katerikoli mehčalcom. Tudi lego kocke in trše igrače - v platneni vreči - kot ti je že predhodnica napisala.

clock-img

11.07.2005, 10:25

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz sem vse preprala na 40 z praškom in mehčalcem ki ju vedno uporabljam.... edino enega medveda ki pranja ne bi preživel, je še moj čisto znucan.... in zdaj ma tamala najraj tistega medveda....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem