writing-img

Kašelj

clock-img

18.06.2008, 08:53

clock-img

rizelj

pencil-img

17

Živjo! Iskala sem temo na kašelj, pa je nisem našla. Moj problem traja že dva tedna in me zanima, če je katera to "prebolela". Sem kadilka ( prosim tiste, ki so alergične na to, naj ne bodo preveč "napadalne" ), pokadim jih cca 15 na dan. Nehala bi ampak na žalost kadim celih 18 let in ne morem kar tako nehat, sploh pa ne v nosečnosti zaradi posledic odvajanja...No včeraj zvečer je bilo tako hudo da nisem mogla zaspati do polnoči...A katera mogoče ve za kak domač "zvarek", ki ne škodi otroku-mogoče žajbelj?
Hvala

clock-img

18.06.2008, 08:56

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sicer ne vem, če to pomaga pri cigaretah..............pri navadnemu kašlju oz. bronhitisu, ki ga imam jaz, uporabljam kremo od justa, materina dušica, s katero se namažeš po podplatih, prsih in po hrbetnici. preverjeno deluje. ampak kot sem rekla, ne vem, kako je s cigareti.
lahko samo nekaj vprašam, pa nč ne obsojam al pa kej.............je z otročkom vse ok, čeprav pokadiš toliko cigaret na dan??

clock-img

18.06.2008, 08:57

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Poskusi slezov sirup, ki se dobi v lekarni. Včasih pomagajo tudi kakšni bonboni npr. Halz.

clock-img

18.06.2008, 09:02

clock-img

rizelj

pencil-img

17

Me to you: ja je vse v redu  user posted image  Živahen 3oo na uro...kot sem že napisala, predolgo kadim, da bi nehala zdej ko sem noseča...pa hvala za skrb in odgovor user posted image user posted image

clock-img

18.06.2008, 09:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ja je vse v redu

no, me veseli!!!! user posted image
upam, da čim prej pozdraviš kašelj, ki zna bit res zoprn................mene že matra, kadar moram kihniti............user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 18.6.2008 9:07:13 >

clock-img

18.06.2008, 09:10

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pomaga slezov sirup, če pa je kašelj premočan, pa pojdi do zdravnika, da ti da kaj močnejšega. Tako je bilo pri meni-sem pa tudi kadilka.user posted image

Žajbelj pa v nosečnosti odsvetujejo...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem