writing-img

Kašelj in sprehod

clock-img

08.12.2005, 14:59

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Moja user posted image že od včeraj parkrat na dan pokašlja. Najprej se mi je zdelo, da zato, ker ni podrla kupčka in se ji zatika, pa tudi malo mleka in sline je šlo pri tem ven. Zdaj pa ne vem več, da se ni kaj prehladila? Nos ima poln muc, ampak to ima že od rojstva ...

Skratka, se gre lahko na sprehod v takih primerih, če otrok kašlja? Živimo na 900 metrih in imamo že dva dni ful lepo sonce user posted image

clock-img

08.12.2005, 15:48

clock-img

Anonimen

Kakor jaz vem svež zrak nikomur ne škodi.Ti kar pejt na sprehod

clock-img

08.12.2005, 16:46

clock-img

Anonimen

Če ni vročine,čim več gibanja na svežem zraku.V stanovanju je suh zrak,ki še bol dražži na kašelj.

clock-img

08.12.2005, 16:47

clock-img

simona2

pencil-img

474

Tudi moja user posted image  že nekaj časa kašlja, pa očitno ni nič hudega, saj je pediatrinja poslušala pljučka pa so OK, pa tudi setoracija je 100%. Zato  mi je rekla, da so sprehodi celo OK, še posebej zato, ker je pozimi zrak v prostorih ponavadi zelo suh. Izogibati naj bi se bilo potrebno le megle, drugače, pa če ni vročine lahko greš baje ven brez problemov - vsaj tako mi je rekla pediatrinja.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

09.12.2005, 18:34

clock-img

TEVZI

pencil-img

37

Nasemu pa že drugi dan malo iz nosa teče, pa vsake toliko časa kihne, pa sva včeraj šla malo ven ( sem mu dala šal čez, ker ja ravno zaspal), pa mislim, da je danes  se malo slabše - ne vam če je bilo pametno, bova raje kar nekaj časa bolj na toplem. Ali pa sem se malo ustrašila - prvega prehlada pri 7m in pol???

lep pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem