cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kašica in med

clock-img

20.01.2005, 10:48

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Živjo imam dve vprašanji:

- katere mlečne kašice so vašim malčkom najbolj pri srcu? Sem zasledila, da hvalijo Alnaturo, Milupo in Aleto

- ali lahko jem med, če dojim? Vem, da ga otročki ne smejo, nisem pa prepričana za doječe mamice

Hvala in lep dan (upam, da imate kaj sončka, pri nas - Domžale - ga ni)!

Babsy
:sloncek:

clock-img

20.01.2005, 10:53

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

Jaz kupujem večinoma Hipp in je Neja zadovoljna. Pa tudi Alete rada je...pa Bebivita (al nekaj takega) je že poskusila...

No, naša tak vse poje...razen zelenjave:zmeden:

Za med pa ne vem

clock-img

20.01.2005, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.01.2005, 11:26

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

David ima vse ml. kašice rad, razen Lino-tov.:zmeden: Kupujem mu od Muller-ja, Humane in Hipp.

Med sem jedla ves čas, kar sem dojila in ni bilo nobenih težav. David ga pa še ni probal, ker mu še ne upam dat. Star je 1 leto.

clock-img

20.01.2005, 13:46

clock-img

dunja1

pencil-img

96

Jaz ze v trgovini preverim,da v kasici ni sladkorja. Katere znamke je,mi pa ni pomembno.Vendar se mi zdi,da ima se najraje Hipp-ove.
Jaz med dojenjem jem med,v bistvu jem cisto vse,razen kave in alkohola.Pozdravcek!

clock-img

20.01.2005, 14:52

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Js pa tud kavo in alkohol:)-:)-:)-:)- Ta drugo tu pa tam

clock-img

20.01.2005, 15:37

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Meni so rekli, da se med med dojenjem ne sme jsti.

clock-img

21.01.2005, 17:22

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Moj ima najraje Miluvit za po 4. mesecu od Milupe. Pa riževo kašico od Milupe tudi rad je.

Dalj časa sem mu ponujala grisolino, keksolino in čokolino, pa ni maral ničesar od tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem