writing-img

Kašice

clock-img

19.01.2005, 12:32

clock-img

total

pencil-img

4453

Začela bi z kašicami pa ne vem ali začnem z sadnimi ali zelenjavnimi?Namreč moj :duda: je dopolnil 4 mesece in se že zanima za hrano.Ima kakšna recept kako to pripravit in koliko?Pomagajte mi:zmeden:

Lp:rozica:

clock-img

19.01.2005, 14:40

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Ojla! Vsi svetujejo,da se naj bi začelo z zelenjavnimi.Baje je lažje prilagajanje,kot v obratnem primeru zaradi sladkosti sadja.Jaz sem začela s sadjem,saj so otroci navajeni na sladkobo mleka.
Pri uvajanju nisem imela nobenih težav,sva pa v enem mesecu prišli na celi obrok.

Prvi okusi so bili;jabolko + korenje,jabolko + kruška,jabolko + 4 suhe marelice,banana + žlička rozin,............seveda vse pokuhano in zmiksano z paličnim mešalnikom.

Veliko tega bi lahko napisala.

Uspešno uvajanje! :muca:

clock-img

19.01.2005, 14:41

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Malo nizje imas recepte - velika paparica, predlagam, da tam pogledas!

clock-img

19.01.2005, 15:36

clock-img

total

pencil-img

4453

Hvala,zanima me tudi glede sokcov.Prebrala sem da treba dati malo po kapljicah na začetku,jabolko malo naribam in stisnem,a je to vredu?

clock-img

19.01.2005, 15:39

clock-img

Anonimen

Malo daješ na začetku vsega, da vidiš, kako otrok reagira na hrano, če se pojavi kakšna alergija lai krči.

imaš prav glede jabolčnega soka, naribaš in stisneš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem