cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kašljanje

clock-img

17.09.2005, 07:29

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Povejte mi ali obstaja kakšno zdravilo za lajšanje kašlja pri 10,5 mesečnici? Najprej je nekaj dni kašljala na suho sedaj ji pa teče iz nosa in kašlja (hrope)! Vročine ni! A mislite, da bi morala k zdravniku?

LP, Silvija&Tia

clock-img

17.09.2005, 11:57

clock-img

bunkica

pencil-img

335

hm...moja sta tut kašljala,pa z nosa jima curi 100 na uro....jaz sem jima skuhala čaj iz slezovih koreninic-se dobi v lekarni....dala pa sem jima tut slezov sirup....

stara sta 15 mesecev

predvsem pazi,da se jima nosek redno čisti-če maš doma,jima lahko nosno sluz očistiš s pumpico,ki je temu namenjena...to pa zato,da se vse to slučajno ne nabira v nosku,ker potem lahko pride do vnetja ušes....

če ne bo boljše zaj čez vikend,gremo v pondeljek do zdravnika,saj tut nista mela do sedaj vročine,pa drugače sta čist ok....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem