writing-img

Kahlica

clock-img

26.07.2005, 13:00

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Da se pohvalim. V petek sva najini gospodični, kupila kahlico. Ravno tako, da jo bomo imeli. No in poglej ga zlomka. Pri prvem sedenju nam je uspelo lulati.
Naslednji dan pa je tudi kakala.

Mislim, da sva najbolj ponosna starša v tem trenutku.

Pa lep sončen dan naprej, z nekom sem pač mogla deliti naše uspehe:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

26.07.2005, 13:03

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

:bravo:mala lepotička mi pa smo z kahlico zaenkrat še skregani:)

clock-img

26.07.2005, 13:44

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Super!:bravo:Upam, da bo lepotička tako nadaljevala. David je namreč enako začel. Prvi dan lulal v kahlico, drug dan lulal in kakal, potem je pa ni hotel več videt-vsaj ne por svojo ritko. Še sedaj jo gleda kot deseto čudo, ko mu rečem(ko je nagec), da se tam lula in kaka in da naj gre tja sedet, ko bo. Ja, ja...potem pa svizec zavije čokolado...:)-

clock-img

26.07.2005, 14:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

:bravo::bravo::bravo:Tia. Le tako naprej.:)

clock-img

26.07.2005, 21:29

clock-img

wallery

pencil-img

233

Pupica koliko je pa stara vaša gospodična?Naša pri 22 mes. ve kam bi morala lulat in kakat samo da bi pa gor sedela pa niti pod razno enkrat se je polulala notr potem pa nič več.
Ja lahko sta ponosna nanjo tudi pri nas bi bili

clock-img

26.07.2005, 22:48

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

super :bravo::bravo::bravo:

clock-img

27.07.2005, 13:47

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

wallery Tia je stara 10 mesecev in pol.
Jaz pa sem že pošteno in :hudicek: bila jezna na tole našo kahlo. Je včeraj od 14 do danes zjutri pela.Non stop!:grrr:
No zdej je nehala. In ko se je zjutri Tia polulala, je pela, ko sem jo pomila, je pa nehala. Vendar glej ga zlomka, pri drugi rudi je zopet začela piskati in se eno uro drla.
No predvidevam, da bodo baterije šle v roku enga tedna:)-:)-:)-:)-
Ja res sva vesela in ponosna na najino najbolj pridno deklico na svetu9nebesa9nebesa9nebesapleničke so kar suhe od kar imamo kahlico. Le če gremo kam na obisk se polula v pleničko.
No pa da je ne bom spet preveč hvalila, ampak saj imam vsaj bit za kaj ponosna a ne?:)

:objemzavse:in mejte se radi :love::love::love::love::love:

clock-img

29.07.2005, 23:15

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Mi pa že od sedmega meseca hodimo na kahlico. Od takra še ni bila pokakana v plenico. Sedaj pa smo kar pridno začeli še lulat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem