cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kahlica

clock-img

24.08.2005, 21:53

clock-img

simona9

pencil-img

50

Zanima me, kdaj ste dale svoje otroke prvič na kahlico. Hvala!

Lp

clock-img

24.08.2005, 22:02

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pri 10m, pa vem, da to ne pomeni, da zavestno lula ali kaka, ampak ker se zjutraj vedno pokaka, nam uspe prestreči vsaj en kakec na dan + nekaj 'lulanj'.

clock-img

24.08.2005, 22:40

clock-img

Anonimen

Maša pa uporablja kahlico za poganjavčka,čeprav nima koles:zmeden:,za kaj drugega pa ne-opa zaenkrat

clock-img

24.08.2005, 22:43

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Pri enem letu.

clock-img

25.08.2005, 07:01

clock-img

asso

pencil-img

3700

Pri 7 mesecih in od takrat naprej jo nosimo celo vedno s seboj :)-:)-:)-:)-
Začeli smo zaradi zaprtja in nadaljevali, ker smo ugotovili, da pridno prideluje...

Lp asso

clock-img

25.08.2005, 10:22

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

naša bo zdaj dve leti, pa še nič v kahlico ali na wc; sicer imamo oboje, torej tudi nastavek, vendar ne gre.
Ko kaka, se gre skrit med perilo:)-

ma ni panike, ko je otrok sam pripravljen.

:rozica:

clock-img

25.08.2005, 22:23

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Moj je star 2,5 let in joka kot ne vem kaj, če ga dam gor ali na stranišče. Na vsake toliko časa probam in če joka neham. Bo že ko bo pripravljen. Prvič pa sem ga poskušala dati na kahlico še pred novim letom.:zmeden:

clock-img

25.08.2005, 22:30

clock-img

Anonimen

Elizabeta, kako da joka? Moj bi tudi jokal, če bi ga dala, ko ni hotel. Pa mi na kraj pameti ni prišlo. Pač je rekel, da ne in pri tem je ostalo. Potem sem mu pa pri dveh letih in pol dala dol pleničko in še parkrat se je polulal in pokakal, da je zaštekal, kako to gre, od takrat naprej je pa lepo hodil na WC (pozneje smo mu kupili nastavek).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem