writing-img

Kahlica za punčke - kakšna

clock-img

13.06.2007, 15:57

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Kakšne kahlice imajo vaše pupe? Naši vse čez steče..Imamo pa tako čisto navadno, spredaj in zadaj malo povišano. Problem je v tem, ker želi naša gledat kako teče curekuser posted image in posledica je, da gre pol mimo. Na wc pa ni šans, čeprav drugje gre pa brez problema.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

13.06.2007, 17:38

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi imamo mini wc školjko, ki se dobi v pikapolonici(plastična seveda). Ena pa je takšen slonček, samo je nima rada. Pa ta wc še ima zadaj tipko, in ko jo stisneš kahlica začne igrati.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

18.06.2007, 16:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.08.2007, 17:44

clock-img

tanja444

pencil-img

1

Ja pri nas  imamo cist navadno kahlico in to jo imam od prijateljice ker smo ji kupili  novo a je noce imet ko sem pa bila pri prijateljici se je kar zacela igrat s kahlico od njene male nato pa se vsedla gor in lulala o ko sem jo prinesla domov se je tudi najprej igrala z kahlico nato pa vsedla gor je pa kar spedaj in zadaj povisana da se ne more mimo polulat.

< Sporočilo je popravil tanja444 -- 9.8.2007 17:48:03 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem