cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj "narediti" s fotografijo mamice v mladih letih?

clock-img

03.04.2009, 18:27

clock-img

ery

pencil-img

1675

Upam, da nisem čudno vprašanje postavila.. :)
Namreč, mami praznuje abrahama in sedaj sem poiskala eno sliko, 20 leta. In kakšne ideje imate da naredim?

Ali dam naslikat, dam v puzzle, majca??? Kaj drugega???

Prosim res za pomoč, ker imam res malo idej...

hvala vsem

clock-img

03.04.2009, 18:33

clock-img

Anonimen

Ali dam naslikat, dam v puzzle, majca??? Kaj drugega???

Ce si predstavljam, da dobim sebe user posted image ...puzzle nikakor, majca se manj, od nastetega edino fotka v lepem okvirju.

Ce imas kaj ustvarjalne zilice, lahko nardis tudi t.i. scrapbook, samo za to potrebujes kar nekaj casa in materiala.

clock-img

03.04.2009, 18:35

clock-img

ona

pencil-img

3685

Lahko naročiš da naredijo skodelico in na njej sliko,je po mojem boljše kot vse kar si naštelauser posted image
saj te skodelice imajo skoraj povsod,kjer razvijajo slike,samo tole sliko imaš menda samo sliko,ne v digitalni obliki?
Ker potem pa nimam pojma kaj naredit,še najboljša varianta je res samo okviruser posted image

clock-img

03.04.2009, 19:36

clock-img

misa4

pencil-img

637

Tašča jo je dobila na torti za 70 letnico. Jo je slaščičarka prekopirala na poseben papir, dala na torto in okrasila. Tašča je bila tako navdušena, da ni hotla torte rezatuser posted image

< Sporočilo je popravil misa4 -- 3.4.2009 19:37:17 >

clock-img

03.04.2009, 20:17

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Lahko ti naredijo na pošti znamke z njeno sliko. Ampak zakaj si vzela sliko izpred 20. let? Vzemi svežo, ampak mladostno. Lepa, najlepša ti mora biti zdaj. In ne samo tebi, tudi sebi.

clock-img

03.04.2009, 20:39

clock-img

ery

pencil-img

1675

GINA, ja saj imaš prav...

res! bom pa dala sliko od sedaj.. je res bolj logično...

in kako to zgleda-te znamke?

clock-img

04.04.2009, 00:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem dala (pri nas v dnevnik Večer) sliko mojega, ko je bil dojenček, pa je dobil časopis z datumom, ko se je rodil, namesto enega članka, pa je bila njegova slika in članek o njem. Naredijo cel časopis ali pa le 1 stran  - pa je ta obrobljena, kot, da je izžgano. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.04.2009, 09:30

clock-img

ery

pencil-img

1675

Lelaval, kje si pa naročila to s časopisom?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem