writing-img

Kaj 4-letnici za RD?

clock-img

23.05.2012, 15:56

clock-img

shakira

pencil-img

163

Babice sprašujejo kaj ji naj kupijo. Prosim za ideje.
Punčk pa tega ima dovolj. Naj povem , da se zelo rada gre kake igrice kot so črni peter,človek ne jezi se....
Torej kaj priporočate?

clock-img

23.05.2012, 16:23

clock-img

Anonimen

Igrice ala Loti Karoti, potem pri naši so blazno in raznorazne knjigice ... tak da za take knjigožere se mi zdi fino darilo članska izkaznica za najbližjo knjižnico, potem vse kar je povezano s princeskami in dobrimi vilami, plastelin, tista punčkina glava za friziranje, kakšne napihljive zadeve za v vodo, oblekice, raznorazni seti za ustvarjanje itd. itn. ... no to sem zdaj napisala kaj je naši tri in pol letnici top in mislim da do 4. rojstnega dneva manija na vse to še ne bo minila user posted image

clock-img

23.05.2012, 16:43

clock-img

shakira

pencil-img

163

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Igrice ala Loti Karoti, potem pri naši so blazno in raznorazne knjigice ... tak da za take knjigožere se mi zdi fino darilo članska izkaznica za najbližjo knjižnico, potem vse kar je povezano s princeskami in dobrimi vilami, plastelin, tista punčkina glava za friziranje, kakšne napihljive zadeve za v vodo, oblekice, raznorazni seti za ustvarjanje itd. itn. ... no to sem zdaj napisala kaj je naši tri in pol letnici top in mislim da do 4. rojstnega dneva manija na vse to še ne bo minila user posted image

Kaka pa je ta igrica Loti Karoti?
V knjižnjico že hodimouser posted image . Plastelina imamo ogromnouser posted image , punčkina glava se pa kupi kje?

clock-img

23.05.2012, 16:48

clock-img

shakira

pencil-img

163

clock-img

23.05.2012, 20:44

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Predlagam karte za vožnjo s turističnim vlakcem- v Mb npr. Jurček. Ali karte za izlet z vlakom do bližnjega kraja- da bo družinica skupaj in otroček doživel nekaj novegauser posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

23.05.2012, 21:47

clock-img

shakira

pencil-img

163

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

Predlagam karte za vožnjo s turističnim vlakcem- v Mb npr. Jurček. Ali karte za izlet z vlakom do bližnjega kraja- da bo družinica skupaj in otroček doživel nekaj novegauser posted image

Z vlakom smo se že peljaliuser posted image ,pa še se bomo. Sem razmišljala, da bi ji kupili bon za Kekčevo deželo ( če to sploh prodajajo), je tamala nora na Kekca in bomo v bližnji prihodnosti šli.
A je katera že bila tam?

clock-img

29.05.2012, 10:31

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Misliš tisto Kekčevo deželo v Kranjski gori? Jaz sem bila pred ca. 3 leti. Bilo je zelo lepo doživetje. Prelepa narava, tudi Kekec in vsi ostali liki so bili zelo prijazni. Res priporočam. Je vredno tistega denarja.user posted image

Javi, če boste šli, kako je bilo? Uživajte

Zdaj sem mamica, jupiii.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem