writing-img

Kaj mi pripada?

clock-img

11.04.2008, 14:10

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

Pozdravček,

Zanima kaj vse mi pripada kot bodoči mamici.  Bliža se moj PDP pa še zdaj urejam te nujne stvari okrog paketa in to.
Vem da naj bi dobila pač to starševsko nadomestilo, pa potem ko se otrok rodi otroški dodatek za otroka. Štipendije nisem nikoli dobila, torej predvidevam da je ne bom niti zdaj, status študenta pa imam tako samo še do septembra. Je to vse kar mi pripada ali obstaja še kakšna možnost. Se opravičujem vsem tistim ki se vam zdi ta tema  že zlajnana, ampak res sem prvič v tem in  se ne spoznam na to zato vas prosim za pomoč.

clock-img

11.04.2008, 14:18

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=96
preberi si na tem linku. vse pišeuser posted image

clock-img

11.04.2008, 14:48

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Če štipendije prej nisi dobila,jo boš sedaj skoraj sigurno. Ti kar daj vlogo.

clock-img

11.04.2008, 14:57

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

maja&m ni res.Če presega speti "cenzus" za štipendijo ne bo nič.saj tudi pri štipeniji gledajo na prihodke

clock-img

11.04.2008, 16:14

clock-img

Anonimen

Pa mislim, da si status v primeru meterinstva lahko podaljšaš za eno leto. Najboljše, da vprašaš na faksu. Je pa fajn, ker imaš zavarovanje pa vse to.

clock-img

11.04.2008, 16:16

clock-img

Anonimen

Status si lahko podaljšaš za eno leto, daš vlogo za štipendijo, ker sedaj boš mami in ti bodo drugače računali, 5 bonov več dobiš na mesec, .....

Vprašaj na študentski organizaciji, ti bodo vse razložili.

clock-img

11.04.2008, 18:37

clock-img

maja&m

pencil-img

646

lunc_a-to maš prav.Jaz sem hotela to povedat,da pol se ne bo njena družina (ata,mama, pa še kak brat ali sestra zraven šteli) in bo več možnosti da jo dobi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem