writing-img

Kaj bi bilo to?

clock-img

17.01.2008, 10:32

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, saj vem, da je čuden naslov, ampak sem tok v šoku, da ne vem, kaj naj drugega napišem. Naj pojasnim: 3.1.2008 sem dobila menstruacijo (žal) in sem jo imela mislim da 5 dni, kot ponavadi. Zdaj pa grem na wc in evo - kri, kot da bi spet imela menstruacijo. Ali se je to že kateri zgodilo? Pa naj povem še to, da z možem delava na user posted image , samo za informacijo.

clock-img

17.01.2008, 10:32

clock-img

Anonimen

Možno je da je ovulacijska krvavitev.

clock-img

17.01.2008, 10:33

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Lahko je spontani splav.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

17.01.2008, 10:55

clock-img

honey

pencil-img

2567

Taprva mi je bolj všeč user posted image  A pa je možno, da je taka ovulacijska krvavitev? K to je čist taka "sveža" kri, svetlo rdeča. To se mi ni še nikol zgodil. No, sem šla pred 10 min prevert, ni blo pa skoraj nič več. Tko da zdej mi res ni čisto nič več jasno user posted image  

clock-img

17.01.2008, 10:59

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kaj pa če bi kar G poklicala in šla na pregled?

clock-img

17.01.2008, 11:10

clock-img

malecka

pencil-img

1665

lahko da ti je kakšna žilica poknila.ko sva midva z dragim delala user posted image je blo tud pri  men nekih vmesnih krvavitev tu mač. poklič Guser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

17.01.2008, 12:13

clock-img

Hans

pencil-img

501

Predlagam pregled pri ginekologu, jaz sem bila noseča pa to prvo sploh nisem vedela, ker sem imela normalo menstruacijo - oziroma sem krvavela jaz pa sem mislila da je menstruacija.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

17.01.2008, 12:25

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Sej te ne bi rada strašila, ampak krvavitve med ciklusom ne prinesejo nič dobrega, so dostikrat znak kakšne bolezni... tko da jaz ti tudi svetujem obisk G, sploh če že dlje nisi bila.

clock-img

17.01.2008, 13:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sej te ne bi rada strašila, ampak krvavitve med ciklusom ne prinesejo nič dobrega, so dostikrat znak kakšne bolezni... tko da jaz ti tudi svetujem obisk G, sploh če že dlje nisi bila.

Se podpišem pod Pajaco. Vsaj pokliči G, pa te bo verjetno kar naročil. In ne pozabi omenit, da delatana user posted image  Jaz bi pred tem še test naredila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.01.2008, 13:43

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

Če si imela menstruacijo 5.1. je do zdaj ravno cca. 2 tedna, čisto možno da gre za ovulacijsko. Za ss mislim da bi bilo prezgodaj če si imela v začetku januarja user posted image , ravno tako za vgnezditveno. Morda je rešitev user posted image En ekstar pozdravček zate!

clock-img

17.01.2008, 14:34

clock-img

honey

pencil-img

2567

Sem klicala h g., pa je na dopustu. Bom drugi teden poklicala in vprašala. Na pregledu sem bila pa v mesecu oktobru in je bil PAP I, se pravi povsem o.k..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem