writing-img

Kaj bi dal....da bi te spet tam požgečkal!

clock-img

02.03.2012, 09:07

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni.

Z ženo uživava v najini spolnosti, ki je fantastična. Vsakih toliko časa se domisliva kaj drugačnega, malo začiniva predigro, ter samo ljubljenje. Pred dvema letoma sva po dolgem premoru začela odkrivati čare analnega sexa, katerega sva do tedaj bolj poredko prakticirala. Občutki ob tem so bili na obeh straneh enkratni, orgazmi čudoviti a sva se po približno pol leta naveličala tega ter celotno zadevo malo zanemarila. Večkrat sva se že pogovarjala o tem, da bi bilo super spet malo probat, pa..... vem, da bova kmalu. Se že veselim user posted image . Mogoče nama trenutno manjka malo sproščenosti.
Zanima me ali vi tudi kaj prakticirate menjavanje tehnike in načine, da sex malo popestrite?user posted image '

clock-img

02.03.2012, 10:56

clock-img

Anonimen

Seveda. Najnovejsa popestritev bo,na zeljo mojega moza, se en moski zraven.user posted image

clock-img

02.03.2012, 11:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najnovejsa popestritev bo,na zeljo mojega moza, se en moski zraven.user posted image

Dober je ta tvoj mož, res zanimivo user posted image   Midva s partnerjem pa ne menjava....samo po misjonarsko celih 8 let .....user posted image

Moja fantazija pa je, da bi npr. z ljubimcem (ker z možem ne bi mogla) in še z eno žensko. Vendar mislim, da če bi do tega res prišlo, ne vem, če bi resnično to izvedla. Po moje bi se umaknila.... Verjetno je samo fantazija in bo pri tem ostalo.

clock-img

02.03.2012, 12:40

clock-img

Anonimen

Je ne?! Najprej je tudi meni blo cudno,ampak je to njegova fantazija, ki bi jo rad uresnicil. Mene pa itak mika double penetrationuser posted image

clock-img

02.03.2012, 14:02

clock-img

Anonimen

Ja valda.... Ne bi mogel gledat kako drugi mojo ženo žgečka, pa da je nevem kdo. Raje si dam opasač gor pa ji sam porihtam obe luknjici. Pa še velikosti lahko zbirajavascript:void(AddText('user posted image '))

clock-img

09.03.2012, 11:58

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Kaj je zdej to, zbirališče anonimnih najstnikov?

clock-img

12.03.2012, 20:48

clock-img

aknela123

pencil-img

670

ah, na tej temi pa nič novega.... nič več ne seksate?... ali se nič več ne hvalite?...

clock-img

14.03.2012, 13:11

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni.

Z ženo uživava v najini spolnosti, ki je fantastična.

Kaj 'češ za Boga milega tu še pisat?!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem