cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj bi naredile...

clock-img

28.01.2006, 12:03

clock-img

*maja

pencil-img

2075

No stvar je taka: po dolgem času se mi je ponudila prilika, da grem lahko danes zvečer malo ven s svojimi prijatelji. Ne mislimo it ne vem kam žurat ali kaj podobnega, šli bi na eno tekmo malo poferbcat, malo med ljudi, kakšno pametno rečt,... Doma me nebi bilo od približno 18.00 pa tam do najkasneje 23.30 ure.

Problem pa je v tem, da je naša najmlaša pika (7 mesecev) spet pokasirala vročino. In zdaj ne vem ali naj ostanem doma ali naj grem. Malo dvomim o tem kako se bo moj znašel z vsemi tremi (še nikoli ni bil sam zvečer doma z vsemi, da bi jih moral spravit spat,...), sploh pa me mori to da je tamala spet zbolela.

Po drugi strani si pa res želim it malo med ljudi user posted image . Nisem bila sama nikjer že dobro leto in pol, in moram priznati da sem že kar malo pozabila kako to izgleda.

Skratka kaj bi ve naredile na mojem mestu? Bi šle, ali bi raje ostale doma  user posted image ?

clock-img

28.01.2006, 12:07

clock-img

Anonimen

desca praš če misl da bi zmogu in če bi reku ja bi šla. sicer vrjetn z mal slabe vesti kar je najmlajši bolan, ampak bi mela mobi s sabo pa nej pokliče če bi bla kaka panika

clock-img

28.01.2006, 12:09

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Jah če bom deca vprašla , če bo zmogu mi bo itak da reku da naj doma ostanem, ker bi on tko rajš vidu user posted image . Je blo vedno tko, ko sm hotla km it sama, pa surlo je mel do tal še cel tedn.

clock-img

28.01.2006, 12:14

clock-img

Anonimen

aja??? no tega pa nism pričakvala...moj bi mi namreč reku pejt pa uživi ne glede na to da pojma ne bi mel kako bi vse popedenov. no zgleda da mamo različne desce user posted image

clock-img

28.01.2006, 12:26

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Joj, maja*, pejt in si prvošč en time out! Se bo že znajdu, ker se bo mogu...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.01.2006, 13:16

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Joj, Maja, a ti se pa moraš znajti, al kaj, zato ker si ženska, on se pa ne bo mogel.user posted image  Jih bo že dal v red. Tudi ti si se morala tega naučiti (nisi bila rojena z znanjem, kako porihtati otroke, jih dati spat, ampak si se tega naučila), se bo pa še on. Pojdi ven.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

28.01.2006, 14:36

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ne vem zakaj bi bil tvoj dragi priviligiran...na tvojem mestu bi mu pustila vsa potrebna navodila in sla ven..konec koncev je tudi blagostanje moje duse nekaj vredno aneuser posted image

clock-img

28.01.2006, 16:25

clock-img

*maja

pencil-img

2075

No sem se odločila da grem, edino če bi naša piša res ful zakuhala (glede na to da je že cel dan brez vročine).
Se bo moj že znajdu, če ne pa obstajajo mobiteli user posted image .

clock-img

28.01.2006, 20:06

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Uživaj! Veš, ponavadi je bolj fiksna ideja mamic, da očka ne bo sfolgal. Brez skrbi da bo, pa še kako.

clock-img

28.01.2006, 20:42

clock-img

Anonimen

verjetno si že zunaj user posted image

clock-img

28.01.2006, 21:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Upam, da uživaš.user posted image

clock-img

28.01.2006, 22:21

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Jav me mamice,.. sploh ne mormo od doma da nas ne bi skrbel kako bodo otroci, al bodo zaspal (vedno zaspijo slej al prej)........

Vprašimo se ,a bi se ATA apraševal kako bomo zmogle????

Moj je jasen primer. Deci imajo svoj biljard ob večeru od 19 dalje. Jaz pa naj dam doma obe spat, veliko in malo 2 meseca ki še nima čist ritma- ga dobiva počas res. Gre za to da se družina prilagadi njegovim foram in ne on družini. Sem mu ravno včeri spet to deklamirala.

No seveda sem ukrepala, da mi zvečer preden gre ta veliko skopa sprav spat in basta.

Jaz seveda sedaj pri 2 mes. res še ne morem v teh udarnih urah ven a BOM ŠLA.

PRIVOŠČIMO SI. Itak pri bajti naveč delamo (no gosp, otroc,...............

No ravno danes sem šla pop. sama v slaščilarno na rolco,  s cajtngi me uro in pol ni blo- domov prišla kot ROŽA.

odprimo si oči in Živimo.

clock-img

28.01.2006, 22:52

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Evo punce sem že nazaj user posted image . Bilo je super, sem končno malo odmislila otroke in uživala po svoje, prišla sem domov kot user posted image .
Moj pa seveda ima spet surlo.... pa kaj kar naj jo ima user posted image . Prav kmalu tale večer ponovim user posted image .

clock-img

29.01.2006, 00:03

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Tole je pa full lepo slišatuser posted image  da si uživala. Glede surle pa.... Drugič bodi zunaj še dlje, ne le do desetihuser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

29.01.2006, 01:54

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image lepo,da si se imela fajn.Bo treba še kdaj ponovit.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem