writing-img

Kaj bi to bilo?

clock-img

17.07.2005, 20:57

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Zadnjih nekaj dni opažam, da postane naš sonček v tistem trenutku, ko pije mleko po obrazku poln rdečih lis - flekov in ko sem ga danes pogledala je imel po trebuščku polno rdečih pikic. Ampak to samo v tistem trenutku, ko pije. Namreč, ko vse popije je v nekaj minutah ok :zmeden:. Naj povem še, da med pitjem kar "zašvica" in mogoče je to tudi od tega :zmeden2:? Že dolgo pa pijemo eno in isto mleko (Novalac AR), pa s tem do sedaj ni bilo težav.

LP; Bejba

clock-img

17.07.2005, 20:59

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Bejba, to je čist normalno. Midva sva se dojila, pa je postal takšen, pa ves moker...

clock-img

17.07.2005, 21:17

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Enako pri nas, ko pije mlečno kašico;)

clock-img

17.07.2005, 21:24

clock-img

lex

pencil-img

6532

Moj Aleks je tak, ko bi ga v koprive namočil, pa ves zašvican tak, da kar teče od njega, ko pije.

clock-img

18.07.2005, 21:14

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

naš je imel tud po hranjenju z mlečno kašico vnet vrat - kar mehurji so se naredili, in točno po desetih minutah vse ok, sam ga je pediatrinja dala na teste za alergijo, ki seveda niso pokazali nič, samo rahlo senzibilizacijo

trenutno ne je mlečnih izdelkov, sam res ne vem, kaj naj mu dajem za jest. a pol je to normalno?? od vročine, ni alergija??

to me pa res zanima

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem