writing-img

Kaj bo z vremenom letos?

clock-img

21.05.2012, 08:47

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Gledam malo za naprej in do konca maja kaže dež. Sicer se to še vse spremeni, a ne, samo vseeno, a katera kaj sledi to? Kaj pravijo guruji za poletje? Bo deževno? Vroče?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

21.05.2012, 08:48

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Bo, tudi letos.

clock-img

21.05.2012, 08:51

clock-img

divna

pencil-img

214

Vreme bo kakršno bo, je ena izmed stvari na katero ne morem vplivati.
Vem edino, da me danes zeeeeeebbbbbbeeeeeee user posted image

lp

clock-img

21.05.2012, 09:00

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Jaz bi vroče poletje. Letos se še nisem segrela.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

21.05.2012, 09:26

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

nikoli ni prav, če je vročina tarnamo, da je vroče. če je pa dež pa zato ker dežuje user posted image jaz gledam s svetle strani. mi pa vrta ni treba zalivat, čeprav bi tudi meni malo toplote pasalo. je pa danes super dan za učenjeuser posted image

jaz sem za prve dva tedna v juliju naročila lepo vreme, ker gremo na dopustuser posted image

clock-img

21.05.2012, 09:30

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

jaz sem za prve dva tedna v juliju naročila lepo vreme, ker gremo na dopustuser posted image

jaz pa za druga dva, tako, da julija bo lepo user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2012, 10:30

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

jaz pa za druga dva, tako, da julija bo lepo user posted image user posted image user posted image

superuser posted image

clock-img

21.05.2012, 11:57

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Gledam malo za naprej in do konca maja kaže dež. Sicer se to še vse spremeni, a ne, samo vseeno, a katera kaj sledi to? Kaj pravijo guruji za poletje? Bo deževno? Vroče?

Bo deževno in vroče poletje.....user posted image

clock-img

21.05.2012, 12:01

clock-img

alda

pencil-img

3570

in pozimi bo tudi povseh napovedih snežilo user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

21.05.2012, 12:48

clock-img

ronja

pencil-img

15289

NIkoli si nisem mislila, da bom to napisala, ampak JUPIIIII!!! Ja, dež, jaaaaa!!! Tele alergije so me tako zdelale, da mi je tale dež pravi balzam! Imam zelo rada sonce in rožice in travnike (kadar trave ne cvetijo), ampak zadnje čase če sem šla ven, je bila vedno kriza... Tako da - dež je super zadeva, Azteki so že vedeli:) (zanje so bila nebesa kraj, kjer je skoz deževalo)...

Sem pa za vroče poletje, seveda:) Prevroče pa meni nikoli ni. Samo da trave ne cvetijo:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

21.05.2012, 19:53

clock-img

takotako

pencil-img

608

JAz računam da se bo napoved spremenila. V začetku junija mam piknik user posted image

clock-img

22.05.2012, 12:39

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Po moje da bo junij letos lep in ne bo deževen kar je super, da bo več piknikov, pa tudi da gremo lahko na morje preden pride vsa ta gužva dol na obalo. Se pa bojim kaj bo potem poleti v juliju in avgustu ker to vreme je res zadnje čase zelo nepredvidljivo. Ne polnim, kdaj je blo maja tkao hlado...

clock-img

22.05.2012, 15:37

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

V redu. Vreme potem bo. To je dober znak.

(M. Wright - Edelman)

clock-img

22.05.2012, 16:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pri nas bo ziher sončno, vsak dan sonce, dežja ne bo, niti kapljeuser posted image . Vem za ziher, zato pa gremo mal k vam pogledat dež in mrazuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.5.2012 16:06:24 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem