writing-img

Kaj fantku na glavo?

clock-img

29.03.2007, 15:55

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Tiste,ki imate fantke,kaj nosijo vaši fantki na glavi,razen kape?Mi imamo za spomladi trak,a kaj ko se ta user posted image  vedno tak raztegne in mu skoz dol leze,pa ga ima non stop na očeh.user posted image  Kaj priporočate??

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

29.03.2007, 16:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Trak tudi pri nas ni "optimalen". Mi damo tanko kapico, trenutno pa nič, razen zjutraj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

29.03.2007, 16:08

clock-img

Anonimen

Zelo veliko sva zunaj skoraj celi dan in vreme ja čudno en čas piha en čas je ok in sama sem razmišljala, kaj dati na glavico.
Trakec si sam takoj potegne dol, kapico tudi tako dolgo vleče, da jo tudi nekako dol dobi.
Dam mu kapico je kar nekaj časa ma glavici in jo moram vsakih toliko časa ponovno zavezati.user posted image user posted image
Oh ti naši malčki.

clock-img

29.03.2007, 17:45

clock-img

jooly

pencil-img

932

a kaj ko se ta vedno tak raztegne in mu skoz dol leze,pa ga ima non stop na očeh.

se strinjam. živa katastrofa. sploh ne vem zakaj to prodajajo.user posted image

clock-img

29.03.2007, 17:48

clock-img

maca24

pencil-img

269

Nam pa je ravno danes pediatrinja rekla, da naj na  glavo ne dajamo nič, razen če je zunaj pod nič stopinj, ali pa če piha zelo mrzel veter. Rekla je, da starši zelo pretiravamo z oblačenjem.user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

29.03.2007, 18:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pretiravanje gor ali dol, ko user posted image  bolijo ušesa, je pa user posted image  jok.

clock-img

29.03.2007, 19:34

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Jaz mu dam za na sprehod gor tanko kapico, ker nima kaj dosti las - zarad sonca, no pa še če piha mislm da ni še tolk vroče da bi loh imu odkrita ušesa. Če pa sva pred hišo in ne piha nima na glavi ničesar.

clock-img

29.03.2007, 19:41

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ravno zadnjič sem mu v adidasu kupila tako tanko štrikano kapico, ki se popolnoma prilega in pa kapo na šilt s podaljšanimi uhicami - je prav frajer, samo KO TAKO JOKA - eh, kaj joka, DERE se, ko mu devam gor kapico, trak, ni važno kaj user posted image

clock-img

29.03.2007, 19:45

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

samo KO TAKO JOKA - eh, kaj joka, DERE se, ko mu devam gor kapico, trak, ni važno kaj

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Pri nas je enako user posted image  
Sovražnik št. 1: kapica user posted image
Sovražnik št. 2: rokavi na majčkah, pajacih user posted image
Sovražnik št. 3: umivanje obraza user posted image

clock-img

29.03.2007, 20:43

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Bombažno kapico.
Res je topleje samo tu v Lj pa skoz piha ne mrzel veter. Še mene v glavo zebe.

clock-img

29.03.2007, 22:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.03.2007, 22:32

clock-img

lex

pencil-img

6532

tanko bombažno kapco

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

30.03.2007, 07:10

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tanko kapico, ali pa kar trak, mu ga pač non-stop popravljam..

clock-img

30.03.2007, 10:02

clock-img

Anonimen

Kje pa kupite take trakove, da se raztegnejo? Pri nas nikoli nobeden ni nikamor lezel, pa smo jih imeli en kup.

clock-img

30.03.2007, 10:46

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tudi mene zanima, kakšne trakove imate to za na glavo, da se raztegnejo. Naš jih ima že od lanskega leta jeseni, pa so čisto o.k., jih ima pa ene 5 (ker jih drugače ves čas iščemo). Ja, drugače pa samo trak, razen kadar je res mrzlo oz. res grdo piha, da mu dam tanko kapico, pa je cel dan zunaj.

clock-img

30.03.2007, 10:47

clock-img

Anonimen

Mi damo gor kapo. Pa tudi trak, ki NE leze. Tudi mene zanima, kje jih kupujete user posted image

Čeprav mi je pediatrinja rekla, da res ni potrebno preveč skrivat otroka...mi se tega držimo in nimamo problemov. No, izjema je veter, ja.

clock-img

30.03.2007, 14:44

clock-img

Anonimen

naši trakovi tut ne lezejo user posted image

clock-img

30.03.2007, 17:43

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Tanko kapico ali trak, ki pa nikamor ne leze. Pa ima kar onega iz Interšpara

clock-img

30.03.2007, 18:35

clock-img

blak

pencil-img

660

Mi imamo tudi trak, ki ne leze.

Sicer pa tudi rutica po piratsko zavezana ni slaba. Moj nečak jo je vedno imel, zgledal pa je kot da je ravno s Harleya Davidsona dol skočil.

clock-img

30.03.2007, 21:07

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Tudi mi smo imeli probleme s kapicami, pa raztegnjenimi trakovi,....Na koncu je pa najbolje odnesla trenerka s kapuco in to taka na štrikec, ki  se lahko zaveže.

Mi imamo sedaj drugi problem in sicer, kako naj se losamo kapice, ker jo tamali za nič na svetu (pri najhujši vročini) noče dati iz glaveuser posted image  ? Ah, vedno je narobe prav.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem