writing-img

Kaj glede depilacije nog?? (MB)

clock-img

05.09.2007, 09:05

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Nasvet prosim: moja kozmetičarka je na dopustu (saj, naj uživa), jaz pa moram nujno dlake odstranituser posted image

Varianta 1: da si jih sama - če to katera počne, a funkcionira in kaj naj nabavim???? bi pa morala jutri to storit, tak da je nujno.

Varianta 2: Ali katera pozna kako ne predrago kozmetičarko v Mariboru ali ožji okolici, ki nima blazne gužve??????

Hvala, hvala, hvala

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

05.09.2007, 10:07

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Kaj slučajno hodiš v Qlandijo h kozmetičarki?user posted image
Drugih pa ne poznam.

clock-img

05.09.2007, 10:47

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Kupiš v Dm vosek - gre hitro in ni packarije. Imajo take, kjer je vosek že namazan na trakove ali pa je vosek v lončku in dobiš trakove zraven. Meni osebno je najboljši vosek od Afrodite, ima pa za moje pojme priloženih premalo trakov.

lp

clock-img

06.09.2007, 19:55

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Al*1, kupila od afrodite lističe s hladnim voskom, dve pakungi. Če boš slišala kakšno huronsko kričanje danes zvečer, vedi, da sem to jazuser posted image

Bobika, moja kozmetičarka je v Košakih. zelo fajn in cenovno kar ugodna.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem