writing-img

Kaj in koliko GH?

clock-img

16.11.2007, 17:39

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

Kaj in koliko GH vam pojedo malčki od 7 meseca dalje?

hvla in lpuser posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 20.11.2007 21:24:10 >

clock-img

16.11.2007, 18:44

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pri 7 mesecih je pojedla že večinoma vso zelenjavo, razen paradižnika, fižola in solate.
Od sadja ni jedla ananas, citrone.

Mlečne izd. sem začela uvajat po 7m, brez mleka.
Od mesa je jedla purana in piščanca.

clock-img

16.11.2007, 19:38

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kdaj lahko jejo skute in podobne zadeve? pediatrinja je rekla da lahko že zdaj (6mes), pa se mi zdi kar hitro...

clock-img

16.11.2007, 20:11

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

kdaj lahko jejo skute in podobne zadeve? pediatrinja je rekla da lahko že zdaj (6mes), pa se mi zdi kar hitro...

100 pediatrov 99 mnenj.. poslusaj svojo. jaz sem jo in je rekla enako, po 6 m.. no kaksen teden sem se pocakala in ji probala dat in je ful zapopadla za skutke :)

jemo vecino sezonske zelenjave in sadja + puran, piscanec.. kok pa je odvisno od razpolozenja in lakote in a so zobki v igri .. od 1 zlice - 200ml.. povprecje bi rekla, da je 80-100ml.. 3 obroki + ziza

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

16.11.2007, 21:15

clock-img

us

pencil-img

41

mene pa zanima ali ste začele s  surovim  sadjem ali kuhanim. moja mala  ne mara ne surovega  ne kuhanega jabolka. kaj narediš, da sveže jabolko ne porjavi?
user posted image

clock-img

16.11.2007, 21:34

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Jaz sem tudi ful ubogala pediatre, no potem smo imeli pa premalo železa in kup enga hujšega sranja, tako da pri naslednjem otroku ne mislim nič komplicirat...jedel bo tako kot mi ostali in basta...sicer ne cvrtja in drugih alergenih zadev, drugače pa lepo počasi kr vse!

Lep pozdrav! K

clock-img

16.11.2007, 21:40

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mene pa zanima ali ste začele s surovim sadjem ali kuhanim. moja mala ne mara ne surovega ne kuhanega jabolka

jaz kuham, razen banane seveda...jabolka pa tudi naša sploh ne mara, zato ji ga zmešam k banani ali hruški...bom probala zmešat še s korenjem. včeraj smo šli ven in sem s seboj vzela frutapuro od milupe (kašica iz svežega jabolka in banane), pa ji je bilo začuda tudi všeč.

mene pa še nekaj zanima...rada bi ji počasi ponudila piščanka, pa me zanima kako ga skuhate! vem da verjetno v juhi, ampak me konkretno zanima (kaj date not, ali kaj solite, date kocko itd.). pa zanima me kolk se ga da zmiksat, ker naša ima rada bolj redko vse skupaj.

clock-img

16.11.2007, 21:40

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

poavadi smo na sveže sadje kot je banana, jabolko..., pokapali limonin sok, da ni porjavelo, ne vem pa ali je to dobro za naše dojenčke( limonin sok ). Jaz sem začela s surovim nato pa še s kuhanim sadjem, začela sva pri 5 in pol mes. sedaj 7 mes pa mi še vedno poje po par žličk.

clock-img

16.11.2007, 21:49

clock-img

us

pencil-img

41

hvala za odgovore. bom poskusla zmešat jabolko z banano, mogoče ji bo pa ustrezalo.
z limono sem poskusla pa je bilo takoj rjavu, mogoče sem je dala premalo

moja miška je sicer szara 4, 5 mesecev in se je kar tresla, če je kdo v njeni bližini jedel, tko da sva že kar začeli - za enkrat popoldne poje pol banane pa še podojim jo na eni strani.

z uvajanjem GH sem začela tudi, ker se je ponoči začela zbujat na dve uri in želela kar naprej jest - nisem čisto prepričana a je to kaj povezano  ali je lahko kaj drugega

lp

clock-img

16.11.2007, 21:50

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

Piščanec, korenček, cvetača, koleraba, pteršilj,košček čebule,samo ščepec soli brez kock.Meso pa drobno sesekljam pa z vilicam pretlačim zelenjavo odstranim čebulo in peteršilj ali pa vse skupaj spasiram, lahko dodaš malce putrčka.

clock-img

16.11.2007, 22:04

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

hvala! a je pomembno kater kos ji dam-belo ali temno meso?

clock-img

16.11.2007, 22:06

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

belo meso

clock-img

16.11.2007, 22:24

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

jaz sem svojega samo dojila brez GH do 5,5 mes., zbujal se mi je 2x do 3x na noč, so bili pa dnevi da semi je zbujal tud na eno ali dve uri ampak to je bilo kakšen dan, dva pa tud čez dan.
Lahko pa da ji bo že kak zobek pokukal ven, deklice prej dobijo zobke kot pa fantje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem