writing-img

Kaj je možno?

clock-img

25.04.2007, 20:52

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Jaz pa imam eno težavo in ne vem ali je možno da sem noseča.
Naj opišem.Dejansko sem začela kravaveti 7 dni pred koncem jemanja tabletk (jemljem Femoden), to je bil čist majhen flekec na hlačkah in sem nehala jemati tabletke.Nato čakam in čakam pa nič,..Menstruacije ni bilo.Nato sem po 8 dneh ponovno začela jemati tabletke saj na navodilih tako piše in G mji je svetovala isto.Naredila sem test bil je negativen.
Zdaj pa me zanima to glede na to da jemljem že 8 let tabletke iste in nikoli sem imela redno M, vedno sem jo dobila 3 dan po prenehanju jemanja tabletk in glede na to da sem vsa medla, ščipa me v trebuhu, sloabosti in utrujenost ali je možno da sem noseča?
Sicer imam pregled pri G 23.5., ampak do takrat je še daleč,...

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

clock-img

25.04.2007, 21:33

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

O glej en azgubljena duša se spet javlja user posted image

Če jemlješ tablete, sploh pa če že tak dolgo se lahko marsikaj zamuštra. Meni se je zadnje leto dostikrat zgodilo, da sploh M nisem dobila med pavzo, to je vse normalno, pa vmesne krvavitve tudi. Če je test - nisi noseča.

Lepo bodi.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem