writing-img

Kaj je pa zdej to ?? BC mini

clock-img

23.09.2008, 07:10

clock-img

Anonimen

Zadnjo M sem imela 3.09, cikel imam na 26 dni, ovulacijo pa takoj po M.  Včeraj sem naredila rest BC mini, po minuti ni pokazalo nič, oz. se je pojavila kontrolna črtica. Ok, reč sem odložila in čez 5 minut pogledala . Sedaj pa mi ni jasno.. vidna je bila še druga črtica, ampak ne roza obarvana, temveč kot..kaj vem kako bi opisala. Kot obris, vodni žig, sem najprej mislila da imam privide... Ali bi to lahko pomenilo nosečnost ali je večja verjetnost, da je test zatajil. Naredila sem ga pa zato, ker imam boleče in nabrekle prsi, drugih znakov nimam. Vem da niste vedeževalke, test bom ponovila, me pa vseeno zanimajo izkušnje.

clock-img

23.09.2008, 07:15

clock-img

becky

pencil-img

335

po moje je najboljše, da test ponoviš, ko ne pričakuješ M. pa držim pesti

clock-img

23.09.2008, 07:49

clock-img

R777

pencil-img

48

Jaz navijam, da je to predznak za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ker, če je BC negativen, je definitivno negativen in testna črtica je čisto bela.

Pri tebi je nekaj....user posted image ....navijam, da je resnično znak, da se bo obarvalo user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 08:05

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

draga anonimna,

stistam pestke za si srečka nosečka, kljub temu pa ti predlagam, da narediš še kak drugi test, z BC sem sama imela veliko lažnih črtic že pa tudi na netu sem že marsikateri zgodbo na to temo prebrala. Podobno kot tebi mi je po 5 minutah kazal blede črtice, pri meni so bile včasih bledo roza, včasih kot vodene....to se mi je dogajalo 2 meseca zapored. Žal je vedno prišla user posted image . Predlagam kak drugi test, ali pa če skočiš v laboratorij in narediš krvni test. Vsaj dvomov ne bo!

clock-img

23.09.2008, 09:19

clock-img

Anonimen

No moje izkušnje, tudi jaz sem delala BC vedno rped M in nikoli ni bilo tiste črtice, potem pa je bila in to na ene tri dni vedno močnejša, tako da definitivno si srečka nosečka. Česitam

clock-img

23.09.2008, 09:31

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Tudi meni je BC pokazal tako kot tebi. In rezultat imam že doma, se smeji in joka in je nadvse srečen ko me zagleda.

Čestitam, zelo verjetno si srečka nosečka!!!!

clock-img

23.09.2008, 10:32

clock-img

Gwendolen

pencil-img

923

Se strinjam z metuljchy - če bi delali albumi, bi si lahko pri meni pogledala črtico na BC mini, ki se je čez en dan spremenila v M.user posted image BC mini je preobčutljiv, zato ni preveč zanesljiv (reagira že na 10 enot hormona, za definitivno potrditev nosečnosti mora biti pa najmanj 40 enot, vse kar je manj je dvomljivo).
Jaz osebno bi raje videla, da mi ne pokaže nič, kot da mi vzbuja lažne upe in je potem žalost še večja in razočaranje še hujše, če pride M.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

clock-img

23.09.2008, 12:54

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Lahko da imaš re črtico, ampak mini BC po nekaj več kot treh minutah skoraj vedno naredi neko ˝sled, kjer naj bi bila črtica˝. Ne vem, kako naj drugače povem. No, to je na žalost negativno. Ampak lahko pa da imaš pač res bledo črtico, ki bo čez nekaj dni močnejša.

clock-img

23.09.2008, 13:53

clock-img

Anonimen

Massa26 ne strinjam se s tabo, ker pri meni ni nikoli naredil nobene sledi- prejšnji mesec, pa je bila sprva čist ampak res čist rahla črtica, komaj opazna, ki se je stopnjevala zelo počasi, nekje na tri dni in sedaj naj bi bila že v 6 tednu počasi, tko da en pregled je že za namo v ponedeljek čakam na drugega. Tako da sem skoraj diplomirala iz teh testov, ker sem jih toliko naredila da je kr groza.

clock-img

23.09.2008, 18:25

clock-img

Anonimen

Jap, tako kot Gwendolen. Iste črtice, potem pa nič iz tega. Ne probam več mini BC. Držim pesti, da je pri tebi drugače.

clock-img

24.09.2008, 09:09

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

držim pesti zate, da ni bila lažna črtica... kar pogumno na ponoven test!user posted image user posted image user posted image  poročaj nam..

clock-img

24.09.2008, 13:46

clock-img

girly

pencil-img

951

tudi jaz sem imela že slabe izkušnje z BC mini... poskusi kakšen drugi test, recimo first sign.

pa user posted image  za srečo, da bo pokazal user posted image

Kris je najin sonček :)

clock-img

24.09.2008, 15:32

clock-img

Anonimen

I stand corrected. Ker danes nič drugega ni imela v lekarni, sem pač kupila mini BC. In sem zagledala črtice. V eni minuti - do lune se jih vidi. user posted image   Se zgodi....hihihi.

clock-img

24.09.2008, 15:33

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

I stand corrected. Ker danes nič drugega ni imela v lekarni, sem pač kupila mini BC. In sem zagledala črtice. V eni minuti - do lune se jih vidi. user posted image   Se zgodi....hihihi.

čestitke!!!

Daj nam pripopaj kako slikco teh črtic!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

24.09.2008, 15:51

clock-img

Anonimen

**** nekaj prenavljajo albume na RR, pa ne morem dodati slikice. Kako naj pa to drugače izveem, pa mi ni ravno jasno...

clock-img

24.09.2008, 16:38

clock-img

Gwendolen

pencil-img

923

Majch, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na shrani.si si ustvari račun in jih tja naloadaj, potem ti pa zraven vsake slikice tak link napiše, ki je primeren za uporabo na forumih in ta link prilimaš noti v tekst sporočila in voila, slika je tu na forumu.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem