writing-img

Kaj je to??

clock-img

07.06.2009, 20:43

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Naš 6 mesečnik zadnje dni čudno piska. Deluje mi tako, kot da bi vlekel zrak skozi usta. Kdaj začnejo dojenčki dihati tudi skozi usta?? Bojim se, da dobi premal kisika in zato vleče zrak čez usta. Ne vem, to so samo moja predvidevanja. Kaj mislite? Naj grem jutri k zdravniku?

clock-img

07.06.2009, 23:58

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

K zdravniku,ker lahko da je kaj resnega...uporabi brskalnik!
Lp

clock-img

08.06.2009, 00:31

clock-img

abi

pencil-img

755

Jaz ob piskajočem dihanju takoj pomislim na okužbo dihal in s tem povezano zmanjšano seturacijo (kisik v krvi)- ne vem, če res tako piska in hrope je lahko astma, krub, bronhiolitis...
Lahko šteješ otrokove vdihe med trdnim spanjem; povprečno število vdihov na minuto v spanju pri otroku: od 6 do 12 mesecev: 27 (od 22 do 31). Če jedihanje pospešeno telo zato potrebuje posledično več kisika.  Kakorkoli, pojdita se pokazat k zdravniku.

< Sporočilo je popravil abi -- 8.6.2009 0:37:30 >

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

08.06.2009, 10:13

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Če se prav spomnim je naša tavelika tudi dihala kot star astmatik, ko se je učila dihat skozi usta. verjetno ni nič hujšega, za vsak slučaj pa vseeno pokliči zdravnika.

clock-img

08.06.2009, 13:37

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Naša je začela malo skozi usta dihati sedaj pri 7 mesecih, ko je bila prehlajena... pa je bilo včasih prav smešno user posted image
Drugače pa še vedno samo skozi nos.

clock-img

08.06.2009, 17:47

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Hvala vam za odgovore. Sma billa danes pri zdravniku in ima mali angino...revček...Zdaj mu dajem svečko, da mu je lažje in zdravila....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem