writing-img

Kaj je to?

clock-img

22.05.2007, 14:38

clock-img

Anonimen

Zdravo!

Ta mesec sem pozabila nekajkrat vzet kontracepcijsko tabletko, tako da sem vzela večkrat po dve šele drug dan. Zdaj imam že dva dni nek rjav izcedek, zelo mi je slabo in me zvija, kot pred menstruacijo. Ta pa naj bi bila čez par dni.
Je vse to zaradi drugačnega jemanja tabletk ali kaj drugega?user posted image

Hvala za odgovore vnaprej. user posted image

clock-img

22.05.2007, 14:40

clock-img

Anonimen

Verjetno so se mal hormončki pobrkljaluser posted image .
Če pa ne boš dobila M pa naredi test.

clock-img

22.05.2007, 16:04

clock-img

Anonimen

Če ne dobiš M, naredi test.. user posted image

clock-img

22.05.2007, 18:58

clock-img

barcaffe

pencil-img

315

...hehaheha, ti si taprava.  Ti najbolj, da za novo leto popapaš vseh 252 tablet, pa si pol za celo leto frejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:17

clock-img

madela

pencil-img

4734

Pa veš,da ne smeš jemati dveh tablet naenkrat user posted image user posted image  Ni čudno,da te zvija,pa še noseča si lahko,ker zaščita propade,če pozabiš vzet eno samo tabletko user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:45

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Po moje te tudi zaradi tega zvija, ker si jemala po dve na enkrat. V nadaljnje pa ti odsvetujem jemanje dveh hkrati, pač pa naslednjo takrat kot je treba!!!!

clock-img

23.05.2007, 11:22

clock-img

Anonimen

user posted image  Ta ti je dobra. Če eno pozabiš pa pol drug dan nadoknadišuser posted image . Dober je bil ta predlog da jih na začetku leta požreš vse in je mir....Upam, da nisi user posted image

clock-img

23.05.2007, 11:25

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jao punca, ok. se zgodi, kaj pa vem nouser posted image ....v kolikor ti bo M zamujala, pokliči G.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

23.05.2007, 16:59

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Čudno, men je pa moja G rekla če se kdaj zgodi da pozabiš tabletko pa naj vzamem dve naenkrat.  Dve še lahko tri mi je pa zabičala da ne in da naj uporabljam takrat še drugo zaščito, tako da se tudi meni zgodi da kdaj pozabim in potem dve uzamem. Men to ni nič čudnega.

lps

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

clock-img

23.05.2007, 18:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem