writing-img

Kaj je to?

clock-img

23.04.2005, 22:30

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Pred dvemi dnevi so se pojavili na trebuščku mojega Patrika fleki, za katere ne vem kaj so.:zmeden:
Prosim če pogledate moj album in poveste svoje mnenje...
Sumim na 5 otroško bolezen ali na kakšno alergijo...:(
LP in hvala za mnenja že vnaprej!
Sibil in Patrik

clock-img

23.04.2005, 22:36

clock-img

total

pencil-img

4453

A ma kaj vročine,da ni 6 bolezen,al pa je kaj alergičen,če ne bo bolje se pajta pokazat zdravniku.

Lp:rozica:

clock-img

23.04.2005, 22:45

clock-img

Vera*

pencil-img

647

To pa bi znala biti alergija.:zmeden:Pojdi k zdravniku.Ali je mogoče poskusil kaj novega?

clock-img

23.04.2005, 22:46

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

V četrtek je bil 3. cepljen in je imel cel dan vročino 38 do 38.5.
Potem pa nič več.
A misliš da ga peljem k dežurnemu jutri?:zmeden:
Drugače je ok, pridno papa in vse...:angel:
LP,
Sibil in Patrik

clock-img

23.04.2005, 22:47

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Če bi bilo hudo,ali pa če bi ga srbelo ga pelji v dežurno,drugače pa ni treba.Ne vem no.Mogoče pa je to od cepljenja.:zmeden2:

clock-img

23.04.2005, 22:51

clock-img

Anonimen

Če sem prav videla je imela Maška to po obeh rokicah,pa iz dneva v dan je bilo več.Ko pa se je že razširilo po joškicah sem jo peljala zdravniku.
Rekel je da ni panike,da je to OTROŠKI EKCEM,Predpisal mi je kremo in če verjameš ali ne samo enkrat sem namazala pa je zginlo.

clock-img

24.04.2005, 10:52

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Ja tudi pri nas se je to pojavilo, sem ji pokazala, ko smo imeli posvetovlanico in je rekla, da je to ekcem. Mi smo imeli to po rokicah in čisto malo po trebuščku, največ ko smo se skopali.
Je pa rekla, da je potrebno kopati samo v vodici, rez šampončkov in olj ali raznih kopeli. Če pa se pojavi v zelo hudi obliki pa lahko gre tudi za kakšno alergijo na mleko (ampak to kadar je res hudo). Nam je pa dala tudi neko kremico, gre za neko mešanico olivnega olja. Sem pa jaz že prej mazala z Bepantenom in je bilo tudi bolje ampak se vsake toliko časa ponovno pojavi.

clock-img

24.04.2005, 11:13

clock-img

Anonimen

Ojoj,nisem vedela da je treba kopati samo v vodici brez mila.
Ja,po kopanju se včasih največ vidi.Pediater je dal zmešati kremco in zelo zelo pomaga.No zdaj se je dvakrat malo ponovilo,verjetno pa bo to zaradi mila:zmeden:
Nam niti bepanten ni pomagal.

clock-img

24.04.2005, 11:20

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Pomaga tudi olivno olje v kopeli, seveda brez mil.

clock-img

24.04.2005, 12:49

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Včeraj sem ga kopala samo v vodici in nisem ga masirala z oljem, pa je danes že malo bolje.:bravo:
Upam da bo kmalu ok, če pa ne pa gremo k pediatru.
Pa olivno olje bom danes poskusila....hvala vsem za nasvete!:rozica:
LP,
Sibil in Patrik

clock-img

24.04.2005, 13:26

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

po vročini ponavadi otroci dobijo pikice, tudi če ni šesta bolezen.

Naš je imel take pikice, ko mu je bilo prevroče, enako po trebuščku, še posebno pa tam, kjer je plenica, ker je slaba kombinacija urin+vroče. Pozdarvile so se z bepanthenom, kopam pa ga v olivni kopeli.

clock-img

26.04.2005, 20:55

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Hoj! Mi imamo ene podobne flekce, ki so hrapavi, na obeh straneh hrbta, po stegnih in rokicah, pa na enem ličku. Pediater se ne sekira prveeč, če bo vztrajno, bomo šli preverit, če ni alergija. Sicer pa ima veliko otrok tako suho kožo. Našemu malo pomaga hladilno mazilo in še bolj Otroško mazilo iz Lekarne Dravlje, olje mu ne pomaga, damo pa v vodo Linola Fett N kopel. Ena mamica na plavanju pa svojega maže z Riboderminom. Po moje vsakemu nekaj paše, takoda boste morali malo poskušati. No, zanimivo je, da se je nam tudi to spustilo potem, ko smo preživeli 6. bolezen in ko smo začeli jesti Fruchtzwerge, se pravi mlečne izdelke. Bog ve, kaj je pravi vzrok...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem