cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj je to?

clock-img

01.09.2005, 19:14

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Midva z možekom prvi mesec delava na in jutri naj ne bi prišla . Danes me že cel dan(s presledki) boli, tam čisto odspodaj in nekoliko višje ob strani, na levi strani. Če sem pri miru, bolečine skorajda ne čutim. Huje je , če hodim. Takšne bolečine nisem imela še nikoli in je zame res nekaj povsem novega. Zanima me, če je katera že imela kakšne podobne izkušnje?

clock-img

01.09.2005, 19:47

clock-img

agnes

pencil-img

97

Moja izkušnja - takoj ko sem ugotovila, da obstajajo številni nosečniški znaki sem par dni pred (ne)pričakovano M dobila ene štiri zanesljive!!! znake in polni čudnih bolečin, nakar je še zamujala tri dolge grozne dni in nato prišla. Najbrž pri tebi obstaja možnost, da se ta mesec dosti bolj posvečaš svojemu telesu in čutiš bolj intenzivno kot prej (to ni nujno, je le možnost).
Pa bodo najbrž punce z več izkušnjami bolj vedele, kaj bi lahko bilo. Upam, da bo res čimprej ratalo!

clock-img

01.09.2005, 20:00

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ah Lenika, mislim, da se nima smisla obremenjevat. Če si noseča si, če ne pa še boš . Če pa te tako fejst boli, da ni za vzdržat, pol pa idi do zdravnika.

clock-img

01.09.2005, 20:00

clock-img

ameli

pencil-img

871

Lenika, še mal počakaj. Mogoče pa je to to ?!

clock-img

02.09.2005, 10:34

clock-img

danaja12

pencil-img

17

lenika upam, da M še ni prišla danes, če boš jutri delala test pa bom držala pesti zate.

clock-img

02.09.2005, 12:51

clock-img

Busybee

pencil-img

239

Lenika držim pesti!

Jaz pa moram čakat še 4 dni. Delava zadnje 3 mesece na tem, ampak zdaj v avgustu sem kupila tiste testerje za ovulacijo. Me prav zanima a to kaj pomaga. Sem se tudi jaz začela bolj opazovat - me prsa bolijo že cel teden - napihnjena sem kot sod, ampak po mojem sem bila to vsak mesec, samo da sedaj to opazim.

Lp, Busybee

clock-img

02.09.2005, 14:12

clock-img

lucika

pencil-img

2357

jaz tudi čakam...
v nedeljo je dan d; sem opazila malo rdeče sluzi dva dni nazaj, ampak ni prisla do hlack...no, danes je ni vec. prejle sem naredila romed, pa je cel roza (samo kontrolna crtica je mocnejsa). ocitno ne bo nic.

cakam dalje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem